<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Icons for financial presentation

Financiële pictogrammen PowerPoint Template

Aantal dia's: 3

Het creëren van een verbluffende presentatie is onmogelijk zonder de juiste sjabloon. Houd er ook rekening mee dat de beste presentaties veel infographics bevatten die de aandacht van het publiek trekken. Daarom, als u een presentatie wilt maken die voor iedereen begrijpelijk is, hebben we de sjabloon Financiële pictogrammen ontworpen die perfect is voor het presenteren van de financiële gegevens van het bedrijf.

Gratis Powerpoint-sjabloon voor financiële pictogrammen

Financiële pictogrammen Boekhoudingsdia

De eerste keuze in onze lijst met financiële pictogrammen is het pictogram Boekhouding. U kunt dit gebruiken om belangrijke boekhoudkundige nummers te tonen die relevant zijn voor de prestaties van het bedrijf. Door beelden te gebruiken, krijgt het publiek een beter beeld van de activa en verplichtingen van het bedrijf.

 

Financiële pictogrammen Financiële rapportdia

Een andere belangrijke indicator van de winstgevendheid van het bedrijf zijn de financiële verslagen. Voor dat doel is dit pictogram de beste keuze voor het presenteren van de toewijzing van middelen door het bedrijf. Of u nu het publiek wilt introduceren met de balans, de winst- en verliesrekening of het kasstroomoverzicht, deze dia is de juiste plaats om het te doen.

 

Financiële pictogrammen Saldo glijden

Elk bedrijf heeft zijn kosten en winst. Het is erg belangrijk om uw break-even punt te kennen en om de juiste balans tussen hen te creëren. Door dit pictogram te gebruiken, kunt u duidelijk laten zien of het verschil tussen hen positief is en u kunt het gebruiken om nieuwe manieren voor te stellen om de balans tussen hen te behouden.

Hoe meer infographics u gebruikt, hoe beter de presentatie zal zijn

Het publiek zal volledig betrokken zijn en u zult een gedenkwaardige indruk op hen achterlaten.

Het pictogram Accounting is geweldig om de prestaties van het bedrijf in het algemeen te presenteren

Belangrijke en relevante nummers presenteren was nog nooit zo eenvoudig.

Met deze sjabloon kunt u innovatieve oplossingen voor de toekomstige kasstromen van uw bedrijf creëren

U kunt de financiële prestaties volgen en een perfect evenwicht creëren tussen de activa en passiva van het bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish