<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
General PowerPoint Icons Slides

Algemene PowerPoint-pictogrammen sjabloon

Aantal dia's: 3

Deze pictogrammen kunnen door elk bedrijf worden gebruikt en zijn nuttig voor het presenteren van algemene gegevens over de prestaties van het bedrijf. Het kan eenvoudig worden aangepast aan elke afdeling binnen het bedrijf. Het kan ook snel worden bijgewerkt, zodat het de huidige positie van het bedrijf weerspiegelt. U kunt het aanpassen aan elke branche en u kunt er zeker van zijn dat de complexe gegevens op de meest eenvoudige manier worden gepresenteerd.

Pictogrammen voor algemene presentaties

Pijltjes met opwaartse pijlen Algemene pictogrammen Dia

De grafiek met opwaarts stijgende pijlen is geweldig voor het presenteren van een consistente groei van het bedrijf. Langs de visuele pictogrammen kunt u relevante cijfers weergeven die de groei van het bedrijf ondersteunen en die verdere voorspellingen voor de prestaties van het bedrijf mogelijk maken. Het publiek krijgt een duidelijk beeld van de positie van het bedrijf in de branche.

Human Light Bulb Algemene pictogrammen dia

De gloeilamp is een symbool voor nieuwe ideeën. U kunt deze sjabloon gebruiken wanneer u nieuwe ideeën voor de betreffende doelgroep wilt presenteren of om hen in een brainstormproces te betrekken. Dit creëert een zeer interactieve omgeving en resulteert in een wederzijds gewenste uitkomst.

Verticale staafdiagram Algemene pictogrammen Dia

Het verticale staafdiagrampictogram kan met succes worden gebruikt wanneer u categorische gegevens wilt presenteren met rechthoekige balken die in hoogte variëren. De hoogte van het staafdiagram weerspiegelt de gegevenswaarde die is uitgezet tegen de verticale y-as en de horizontale x-as.

Een algemene pictogrammensjabloon die geschikt is voor de behoeften van elk bedrijf

Het kan op elke afdeling van het bedrijf passen, ongeacht de branche waarin het opereert.

Met zijn slanke en professionele ontwerp zal het bijdragen aan een zeer interactieve en succesvolle presentatie

Het publiek zal door de hele presentatie worden betrokken en zal een duidelijk beeld hebben van de positie van het bedrijf in de branche.

Zeer geschikt voor het brainstormen over nieuwe strategische en operationele ideeën

U kunt ook relevante gegevens langs de pictogrammen weergeven die resulteren in een succesvolle weergave van de prestaties van het bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish