<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Human infographic slide in pictogram for pharmaceutical presentation

Farmaceutische PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

Het Pharmaceutical Template Pack is een grafisch ingepakte presentatie - ideaal voor farmaceutische vertegenwoordigers, apothekers en technici in de farmacie. Ontworpen voor een gerichte presentatie en niet volgestopt met grote afbeeldingen, zal deze sjabloon eerst uw inhoud benadrukken.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor farmaceutische presentatie

Maandelijkse projectstatus dia

Impact is alles. De maandelijkse projectstatusdia is precies dat. Deze dia kan op verschillende manieren worden gebruikt: een takenkalender of een lijst met teambehoeften of doelstellingen. Voor die apothekers die veel datums nodig hebben, kan deze kant ook worden gedupliceerd. Met behulp van een eenvoudig radiaal staafdiagram kunt u een percentage weergeven of een waarde toewijzen aan elk item.

 

Apotheek Gantt-diagram

Gantt-diagrammen zijn de gemakkelijkste manier om een ​​projectplanning in te delen voor een team. Projectfasen, belangrijke datums en belangrijke actie-items zijn allemaal gedetailleerd aan weerszijden van de tijdlijnbalk. Als planningshulpmiddel zou deze grafiek ook kunnen worden gebruikt voor de verkoop van apotheken, waarbij belangrijke verkoopcycli gedurende het jaar worden geschetst of marketingcampagnes of e-mailcampagnes worden geschetst. Deze Apotheek Gantt-kaart kan op verschillende gebieden worden gebruikt.

 

Menselijke orgaanspecialiteiten

Deze grafiek is een kleurrijke en kunstzinnige manier om informatie te geven over de effecten van interacties met de menselijke organen - nieren, longen, maag en lever. Elke informatiecapsule biedt ruimte voor titels en een geschreven beschrijving.

 

 

De dia met de Pestel-analyse is een antwoord op 6 kernvragen in elke farmaceutische analyse.

Een raamwerk dat externe sleutelfactoren bepaalt die van invloed zijn op uw project, waaronder: politieke arena, economie, sociale factoren, technologische impact, juridische kwesties en milieueffecten.

Het persoonspictogram in de dia van Human Infographic toont lichaamsinteracties

Het gebruik van een menselijk pictogram geeft meer impact, waardoor het publiek visueel wordt aangesproken.

Toon de categorieën van uw apotheekproducten in een eenvoudige, gemakkelijk te lezen tabel

De pagina Apotheekproducten biedt een beknopte naslaggids voor al uw apotheekproducten.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish