<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Icons Slides

Presentatie gegevens pictogrammen

Aantal dia's: 4

Deze datapictogramsjabloon stelt u in staat waardevolle gegevens op een zeer visuele manier te presenteren. Bedrijven hebben meestal veel gegevens en het kan lastig zijn om alles in één presentatie te presenteren. Daarom kunt u met de pictogrammen alle gegevens in enkele dia's passen en tegelijkertijd zeer informatief zijn. Het gebruik van infographics trekt de aandacht van het publiek en houdt ze de hele tijd betrokken.

Verzameling van gegevens gerelateerde pictogrammen voor uw presentatie

Cirkeldiagram Data Icon Pack Schuif

Met het cirkeldiagrampictogram kunt u eenvoudig presenteren hoe bepaalde onderdelen bijdragen aan de totstandkoming van het geheel. U kunt de gegevens weergeven als verhouding, relatieve waarde of percentages. U kunt in principe alle informatie weergeven met betrekking tot verkoop, inkomsten, winst en algehele prestaties.

 

Map Uitrusting Data Icon Pack Schuif

De mapversnelling is een echt handig pictogram wanneer u het analyseproces van een big data-set wilt presenteren en andere aspecten wilt benadrukken. Elk management vereist een goed ontwikkelde analyse van zijn gegevens en u kunt er zeker van zijn dat dit sjabloon u in staat zal stellen om een ​​gedetailleerde analyse efficiënt uit te voeren. Vanwege zijn eenvoud zal het voor elk publiek gemakkelijk te begrijpen zijn.

 

Hangslotgegevens icon pack slide

Met behulp van het hangslotsymbool kunt u aangeven dat de gegevens privé en beveiligd zijn. Dit is vooral belangrijk als de gegevens zeer vertrouwelijk zijn en niet met iedereen kunnen worden gedeeld. Het publiek weet dat de gegevens betrouwbaar en daarom betrouwbaar zijn.

Met de gegevenspictogramsjabloon kunt u waardevolle gegevens visueel presenteren

Bedrijven hebben meestal veel data en dit zal hen in staat stellen grote databases in één presentatie te presenteren.

De hele presentatie zal eenvoudig en professioneel zijn op hetzelfde moment

Het zal heel begrijpelijk zijn voor het publiek en zij zullen tijdens de hele presentatie betrokken zijn.

U presenteert het analyseproces met succes

Het is geschikt voor het uitvoeren van gedetailleerde analyses die het management kan gebruiken voor verdere bewerkingen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish