<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science icon illustrations

Wetenschap Icon Template Pack

Aantal dia's: 3

Dit Science Icon Pack is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk wetenschappelijk project. Het kan worden aangepast aan elke presentatie die wat meer expertise vereist, maar tegelijkertijd gemakkelijk te begrijpen is voor een publiek. Er zijn veel pictogrammen die bijdragen aan een visuele presentatie en waarmee u complexe gegevenssets kunt vereenvoudigen.

Sjabloonpakket Bestaande uit Wetenschapspictogrammen

Laboratoriumbenodigdheden Wetenschap Icon Pack Slide

Met deze pictogrammen kunt u ontwikkelingen op wetenschappelijk en farmaceutisch gebied presenteren. Het kan worden afgestemd op de behoeften van veel bedrijven die actief zijn in industrieën waar dergelijke benodigdheden nodig zijn. U kunt het gebruiken om het lanceren van nieuwe producten, gegevens met betrekking tot inkoop van benodigdheden en om het algemene productieproces van bepaalde producten te tonen.

Light Bulb Science Icon Pack Schuif

Dit is geschikt wanneer nieuwe ideeën moeten worden besproken en tot leven moeten worden gebracht. Het is geweldig om te brainstormen over eventuele verbeteringen die moeten worden gedaan en om te beslissen over de ontwikkeling van nieuwe projecten. De dia zorgt ervoor dat het publiek zeer betrokken blijft en bijdraagt ​​aan een interactieve omgeving.

Graduation cap wetenschap icon pack slide

De afstudeerpositie kan verwijzen naar de mate van deskundigheid die werknemers nodig hebben. Het kan onderwijsgraden en kennisniveau symboliseren dat vereist is voor het bedrijf en de projecten. Het kan worden gebruikt om de kennis van huidige werknemers te presenteren of om te schetsen wat er van toekomstige werknemers wordt verwacht in termen van hun universitaire graden.

De sjabloon is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk wetenschappelijk project

Vanwege zijn eenvoudige ontwerp zal het voor elk publiek begrijpelijk zijn.

Het is zeer professioneel met een slank en minimalistisch ontwerp

Het maakt ook gebruik van veel infographics die complexe gegevens zullen vereenvoudigen.

Het sjabloon kan worden gebruikt om bepaalde ontwikkelingen op wetenschappelijk en farmaceutisch gebied te tonen.

Het kan worden gebruikt voor het presenteren van belangrijke activiteiten van het bedrijf, zoals het lanceren van nieuwe producten, het leveren van benodigdheden en het algehele productieproces.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish