<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
world globe in four segments point

Wereldbol PowerPoint Template

Aantal dia's: 10

Wereldwijde interacties worden steeds gebruikelijker naarmate we verdergaan in het digitale tijdperk. Of het nu gaat om zaken of vrije tijd, dankzij de vooruitgang in de communicatiesector kunnen we in realtime met iemand van de andere kant van de wereld praten. Wanneer uw bedrijf in meerdere landen actief is, kan dit dia-pakket erg handig zijn bij het identificeren van belangrijke markten, trends en demografische gegevens.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor World Globe-presentatie

Belangrijkste demografische gegevens per regio

Identificeer uw doelgroep demografie met deze snelle en eenvoudige dia. Toon details van uw klantenbestand door uw gewenste gebied te definiëren en de clients te verdelen op basis van de door u gekozen kenmerken. Alle demografische gegevens zijn anders en als u zich bewust bent van hun gedrag en tendensen, kunt u uw bedrijf of producten beter promoten.

 

Strategische punten glijden

Breng de strategische punten van over de hele wereld op een zeer duidelijke en visuele manier in kaart. Of het nu distributiecentra of productiecentra zijn, elke locatie heeft verschillende sterke en zwakke punten die zo efficiënt mogelijk kunnen worden gebruikt.

 

Marktaandeel Dia

Zie hoe elk operations center over de hele wereld presteert en hoeveel van het marktaandeel dat zij bezitten op hun respectievelijke locaties. U kunt gemakkelijk vergelijkingen maken om zwakke en sterke punten voor elke branche te identificeren. Deze dia biedt een eenvoudige visualisatie van het gebied dat u moet analyseren en u kunt aan elk daarvan voldoende commentaar geven.

Het gebruik van wereldkaarten om locaties over de hele wereld te presenteren is zo efficiënt als mogelijk

Bespaar tijd en energie door deze beknopte en duidelijke kaarten te gebruiken die gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn.

Toon de demografische gegevens in uw operationele landen

Het identificeren van de doelgroep voor uw diensten of producten is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat het klantenbestand effectief wordt bereikt.

Plan voor toekomstige uitbreidingsplannen

Na een analyse maakt u snel de beste opties om uw bedrijf uit te breiden naar nieuwe gebieden, landen of continenten.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish