<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android Mobile-presentatiesjabloonpakket

Aantal dia's: 3

Tegenwoordig zijn smartphones een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven. Daarom ontwerpen veel bedrijven verschillende applicaties en software voor hen. Deze specifieke sjabloon is ontworpen voor de Android-ontwikkelaars. Als uw bedrijf in dat bedrijf actief is, dan is dit sjabloon voor u de juiste keuze. Het vertoont een mooi en gestroomlijnd ontwerp met veel infographics die je publiek betrokken houden.

Android mobiele sjablonen

Mobiel pack van Android-dia

De eerste dia kan worden gebruikt voor een korte introductie van de activiteiten van uw bedrijf. U kunt een kort overzicht geven van mogelijke Android-oplossingen. U kunt ook bepaalde doelen schetsen en vergelijkingen maken. Er is voldoende ruimte voor extra tekst en u kunt ook afbeeldingen toevoegen om een ​​nog gemakkelijkere presentatie te maken.

Kwaliteit en beveiligde glijdende smartphone

Deze dia is ideaal voor het beschrijven van de functies van uw product. U kunt zijn functies en de voordelen die het heeft vergelijken met de andere producten op de markt. Het is belangrijk om de kwaliteit en privacykenmerken ervan te schetsen en welke voordelen dit heeft voor de potentiële klant.

Nu beschikbaar voor mobiele dia

Dit is handig als u de smartphonebranche binnengaat met een bestaand product. Als je tot nu toe geen mobiele applicatie had, is dit de juiste slide om je nieuwe prestatie te promoten. U kunt de vereiste stappen en de kansen met betrekking tot de lancering van uw nieuwe app beschrijven. Het ontwerp is zeer professioneel en aantrekkelijk voor veel beleggers en klanten.

Geweldige sjabloon voor Android-gerelateerde applicaties en softwarepresentaties

Omdat smartphones een onvermijdelijk onderdeel van ons leven zijn, is deze sjabloon geschikt voor alle Android-ontwikkelaars om betere software te maken.

Professioneel en gestroomlijnd ontwerp dat succesvol is gericht op investeerders en klanten

De sjabloon is zeer visueel en houdt elk publiek betrokken tijdens de hele presentatie.

U kunt verschillende oplossingen presenteren en de algehele voortgang van het bedrijf volgen

U kunt de sjabloon gebruiken om de algemene prestaties van het bedrijf te presenteren en om vergelijkingen te maken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish