<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales Report-dia

Algemene sjablonen voor verkoopdia's

Aantal dia's: 3

Elk bedrijf heeft bepaalde verkoopdoelen vastgesteld en heeft daarom een ​​verkoopstrategie ontwikkeld om dat te bereiken. Met deze sjabloon kunt u eenvoudig alle verkoopgerelateerde statistieken schetsen en zorgvuldig bepalen welke actie het bedrijf onderneemt. U kunt ook gemakkelijk de verkoopvoortgang volgen en vergelijkingen maken met de prestaties van vorig jaar. Het algehele ontwerp van de sjabloon is echt creatief en draagt ​​bij aan een geslaagde presentatie.

Algemene verkoopsjagsjablonen

Sales Report-dia

Het verkooprapport wordt meestal intern in het bedrijf gemaakt en moet voor beleggers en managers korte, up-to-date cijfers bevatten. Met deze sjabloon kunt u eenvoudig de prestaties van het bedrijf presenteren met behulp van een cirkeldiagram en een gegevensstroom. U kunt de kwartaalomzet weergeven of verschillende verkoopactiviteiten bepalen die de hoogste inkomsten opleveren.

Verkoop moet ... glijden

Met deze dia kunt u bepalen hoe de verkoop in het algemeen moet zijn. Er zijn veel verschillende verkoopstrategieën die het bedrijf kan ondernemen en daarom moet u zorgvuldig de beste voor u bepalen. U kunt kleine niches targeten en echt spannende verkooppraatjes maken om veel klanten aan te trekken.

Verkoopvaardigheden schuiven

Uw verkopen zullen niet succesvol zijn als u niet de juiste mensen hebt om het te laten gebeuren. Daarom moet u aangeven welke vaardigheden u nodig heeft om uw verkoopdoelstellingen te bereiken. Het is ook nuttig om uw verkopers te prijzen en hun waardering te tonen voor de goede prestaties van het bedrijf. Door dat te doen, motiveert u hen zelfs om betere resultaten te behalen.

Een professionele sjabloon voor het succesvol presenteren van verkoopdoelen en verkoopstrategieën

U kunt eenvoudig de verkoopvoortgang volgen en vergelijkingen maken met de prestaties van vorig jaar.

Eenvoudige creatie van een kort en actueel verkooprapport geschikt voor elk publiek

U kunt de verkoopactiviteiten presenteren die de hoogste inkomsten opleveren.

Geweldig om medewerkers te prijzen en te motiveren voor toekomstige successen

Het uittekenen van de vereiste verkoopvaardigheden en medewerkers is zeer gunstig voor de toekomst van het bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish