<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic Text Slides

Sjablonen voor algemene tekstdia's

Aantal dia's: 3

Getallen en grafieken zijn een geweldige manier om memorabele presentaties te maken en dat is de reden waarom beleggers en managers van hen houden. Er zijn echter momenten waarop u presentaties moet maken die uit veel tekst bestaan. Omdat de tekst een onvermijdelijk onderdeel kan zijn, is deze sjabloon ontworpen om de presentatie boeiender en creatiever te maken. Het ontwerp is echt professioneel en stelt u in staat om een ​​interactieve presentatie te geven die uw publiek zal onthouden.

Presentatiesjabloon met focus op tekst

Algemene tekst Jaarlijkse gebeurtenissen Dia

Wanneer u veel informatie moet delen en wanneer het grootste deel gewone tekst is, kan het categoriseren van de gegevens zeer nuttig zijn. U kunt deze dia gebruiken om belangrijke gebeurtenissen te schetsen die de afgelopen jaren zijn gebeurd om een ​​mooie tijdlijn te maken. Het is ook nuttig om de prestaties van het bedrijf in de afgelopen jaren te tonen.

Generieke leden van het tekstteam schuiven

Geen enkel bedrijf is succesvol zonder de juiste mensen in de organisatie. U kunt uw succesvolle teams vertegenwoordigen en hen prijzen voor hun prestaties. Je kunt de leider en de teamleden apart introduceren bij het publiek. Er is ook voldoende ruimte om belangrijke informatie over hun taken te geven en zelfs een korte bio op te nemen.

Generieke schuifregelaar voor tekstgebieddiagrammen

U kunt ook proberen om eventuele gegevens om te zetten in een vlakdiagram. Deze grafiek is handig voor het vergelijken van de prestaties van verschillende segmenten en hoe deze optellen bij het geheel. Deze dia is een van de meest visuele in de sjabloon en u kunt een geweldige indruk achterlaten bij het publiek.

Maak gedenkwaardige tekstpresentaties met deze creatief ontworpen sjabloon

Hoewel er veel tekst in de presentatie zal worden opgenomen, zal het eindresultaat heel boeiend en creatief zijn.

Informatie presenteren door deze te categoriseren op basis van het tijdstip van optreden

U kunt belangrijke gebeurtenissen schetsen die de afgelopen jaren zijn gebeurd.

Met de sjabloon kunt u de werknemers van het bedrijf presenteren en prijzen voor hun prestaties

Er is voldoende ruimte om belangrijke informatie te geven over hun verantwoordelijkheden en hun bijdragen aan de organisatie.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish