<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />

Ofte stilte spørsmål
spørsmål

24 Slides.com Template Hub

Se de vanligste spørsmålene nedenfor:

24 Slides Template Hub er et bibliotek med kraftige PowerPoint-maler. Medlemmer kan laste ned maler og tilpasse dem, importere data til dem og omdanne dem etter behov. Biblioteket er en utvidelse av 24 Slides 'tilpasset presentasjonsdesigntjeneste.
For å sikre at presentasjonsmalene ikke er offentlige og derfor overanvendte, begrenser vi det bare til medlemmer. Vi tillater imidlertid (og anbefaler) medlemmer å invitere venner og kolleger. Dette gjør at vi kan vokse og bygge eksponering samtidig som folk gir muligheten til å invitere venner og kolleger til å bruke biblioteket også.
Dessverre må du sendes en invitasjon via e-post.
Vi inkluderer maler som faller inn i farmasøytisk, ledelse, rådgivning, detaljhandel, SaaS, finans og mange flere. Dette er høye effektmaler med flere lysbilder i hver mal, og noen animerte maler. Alt kan enkelt tilpasses i PowerPoint, Keynote of Google Slides, og mange er koblet til dataark som kan redigeres i Excel.
Vi ønsker å vokse vårt samfunn, men vi vil sørge for at vi holder det også begrenset. Vi tror at dette er et bibliotek med høy verdi, og at det er noe du føler at du kan dele med dine venner og kolleger, og vet at de vil dra nytte av det. På denne måten bygger vi eksponering mens du gir deg og ditt nettverk høy ytelse, tilpassbare maler.
Kan være. Men akkurat nå kan vi bare se en endelig del av det på grunn av den endelige lyshastigheten. Fra begynnelsen av universet utvides lyset, og vi kan bare se de lysdelene som har reist gjennom tiden for å nå oss. Dette betyr (i teorien) vi kan se et sfærisk univers med en radius på omtrent 47 milliarder lysår. Cool, ikke sant?
DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish