<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Phase slide with circle chart and five sections

Akademisk presentasjon PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Denne malen for akademiske formål vil gjøre det mulig for deg å lage unike presentasjoner. Du kan enkelt skreddersy dem slik at de passer til alle utdanningsinstitusjoner, som videregående skoler, høyskoler, universiteter og til og med grunnskoler. Malen er svært profesjonell og lærerne og professorene vil med hell levere sin kunnskap til sine studenter.

Gratis PowerPoint-mal for akademisk presentasjon

Donut Pie Chart Akademisk presentasjon Slide

Kakediagrammet er flott for å presentere hvordan hver del av dataene legger til det hele. Det viser numeriske proporsjoner, og hver del av kaken er proporsjonal med mengden den representerer. De er gode for skolekurs som matte og statistikk fordi mange sett med data kan være tydelig representert. Den kan brukes til hvert utdanningsnivå.

 

Prosess Academic Presentation Slide

Prosessdiagrammet brukes til å vise en progresjon; en tidslinje; sekvensielle trinn i en oppgave, prosess eller arbeidsflyt; eller å understreke bevegelse eller retning. Den ønskede teksten vises i pilformede sekskanter mens en annen tekst kan legges til under pilformene.

 

Clustered bar chart akademisk presentasjon lysbilde

Linjediagrammer er den mest utnyttede typen grafer i dag. Det er fordi de er enkle og lett kan passe alle typer data. Den klyngede kolonnediagrammet brukes til å sammenligne diskrete verdier på tvers av kategorier. Høyden på stolpene er proporsjonal med dataverdiene som den representerer.

 

Profesjonell mal som lar deg lage unike presentasjoner for lærerformål

Malen er laget for å passe til alle utdanningsinstitusjoner.

The Pie Chart er flott for å representere hvordan visse deler av data legger til det hele

Den er den mest egnede for matematiske eller statistiske formål.

Med Clustered Column Chart kan du sammenligne diskrete verdier

Høyden på stolpene er alltid proporsjonal med dataene den representerer.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish