<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Balanced Scorecard in Financial Perspective Area Chart

Balansert Scorecard PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Et balansert scorecard er et strategisk verktøy for resultatstyring. Det er en rapport som hjelper ledere til å spore selskapets gjennomføring av oppgaver og å kontrollere effekten av disse aktivitetene. Denne scorecard er virkelig nyttig for å holde oversikt over aktivitetene som gjennomføres av strategiimplementeringsstyring og operasjonell ledelse. Malen har en moderne design, og innholdet vil være forståelig for alle publikum.

Gratis PowerPoint-mal for Balanced Scorecard Presentation

Balanced Scorecard Key Aspekter Slide

Du kan starte presentasjonen ved å introdusere publikum til de viktigste aspektene av balansert scorecard. De kan få et bedre bilde av bedriftens ytelse og vil bli kjent med sine aktiviteter. De sentrale aktivitetene er de økonomiske perspektiver, kundeperspektivene, det interne prosessperspektivet og lærings / vekstperspektivet.

 

Balansert scorecard finansielle oversiktsbilde

Dette lysbildet er flott for å presentere den finansielle oversikten. Du kan bruke linjediagrammet til en bedre representasjon og legge til bilder i presentasjonen. Den finansielle oversikten konsentrerer seg om organisatoriske økonomiske resultater og viser hvordan selskapets økonomiske ressurser brukes.

 

Balansert scorecard linjediagram lysbilde

Dette lysbildet er utformet for å vise selskapets samlede ytelse gjennom hele året ved hjelp av linjediagrammet. Du kan bruke den til å sammenligne den med resultatene fra de foregående årene og spore fremdriften. Den har en elegant design, og det er tiltalende for alle publikum.

Et godt verktøy for å spore selskapets ytelse er det balanserte resultatkortet.

Det er en rapport som hjelper ledere til å spore selskapets gjennomføring og kontroll av aktiviteter.

Det balanserte resultatkortet viser den finansielle oversikten, kundeperspektivet, det interne prosessperspektivet og lærings / vekstperspektivet

Dette er de faktorer som er avgjørende for å spore selskapets ytelse.

Du kan enkelt spore selskapets ytelse gjennom årene

Det kan gjøres ved bruk av linjediagram, og det er nyttig slik at du kan følge bedriftens fremgang.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish