<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Roadmap sales slide in six points timeline

Business roadmap powerpoint mal

Antall lysbilder: 10

Dette er den beste malen du kan bruke hvis du vil presentere selskapets overordnede strategi foran investorer og aksjonærer. Det vil tillate deg å inkorporere ethvert aspekt av bedriftens strategiske operasjoner innen markedsføring, salg, produktutvikling, etc. Du vil kunne sette de strategiske prioritetene og gi en oversikt over målene, milepæler og ressurser som trengs.

Gratis PowerPoint-mal for Business Roadmap Presentasjon

Visjon og oppdrag Business Roadmap Slide

Hver vellykket forretningsplan eller plan starter med en klart definert oppdrag og visjon av selskapet. Ved å oppgi ditt oppdrag, forteller du hva virksomheten handler om og hvilke fordeler det gir kundene sine. Visjonen forklarer derimot hva dine mål er og hva selskapet har som mål å oppnå i fremtiden.

 

Tid og planlegging Business veikart Slide

Dette lysbildet inneholder et tidslinjediagram, og det brukes til å vise bestemte mål som selskapet planlegger å oppnå i årene som kommer. Det er en egen sirkel på tidslinjen for hvert år, og det er nok plass til å beskrive de spesifikke målene. Du kan legge til så mange sirkler som målene du har i årene som kommer.

 

Markedsvekstvirksomhet køreplanbilde

Markedsvekst er det viktigste aspektet av en virksomhet som må forbedres for å øke den samlede lønnsomheten. Du kan bruke områdeoversikten for å vise bedriftens ytelse over en tidsperiode. Figuren viser kvantitative data og representerer endringene i en eller flere mengder.

Virksomhetsplanen er flott for å presentere selskapets overordnede strategi

Det vil gjøre det mulig for deg å sette de strategiske prioritetene og gi en klar oversikt over målene.

Tidslinjeskjermen er flott for å presentere fremtidige mål som selskapet ønsker å oppnå

Hver sirkel representerer et bestemt mål, og du kan legge til så mange sirkler som du vil.

Markedsvekst er virkelig viktig hvis du vil øke lønnsomheten

Områdeoversikten gir deg mulighet til å vise selskapets ytelse over tid.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish