<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business stage presentation slides

Business Stage Presentasjon Mal

Antall lysbilder: 3

Malen gjør at du kan presentere din nåværende posisjon på veien for å oppnå sine endelige mål. Den består av 3 lysbilder som vellykket omfatter alle forretningsstadiene, fra selskapets begynnelse til dets modenhet. I tillegg til tidsperioden der alle forretningsstadiene oppstår, kan du også presentere det samlede markedet og produktets passform.

Business Stage Lysbilder

Business scenesklie

Det første lysbildet er hvor du presenterer ditt MVP (minimalt levedyktig produkt), det generelle markedet og produktets passform og modenhet i virksomheten din. Alle disse er ganske viktige for at publikum skal bli kjent med prosessene i bedriften din. MVP er en utviklingsteknikk med tilstrekkelige funksjoner for å tilfredsstille tidlige adoptere, og det er et viktig skritt i de tidlige forretningsfasen. Markedet og produktpasningen betyr at bedriften din er i et godt marked med et godt produkt, med en god kundebase.

Forretningsutfordringer / Ressursmatrise

Det andre lysbildet viser alle stadier en bedrift går gjennom fra begynnelse til slutt. Det viser også alle utfordringene og ressursene det krever i hvert trinn i tiden. Disse stadiene er: frø, oppstart, vekst, etablering, utvidelse og modenhet. Du kan vise på hvert trinn hvilke av de følgende ressursene du trenger mest: menneskelige ressurser, penger og erfaring. Penger og menneskelige ressurser er de mest nødvendige i sluttfasen.

Forretningshjulstrinn

Forretningsstadiene i siste lysbilde vises i form av et hjul. På forskjellige punkter på hjulet kan du vise utgangspunktet, veksten, modenheten og nedgangen i virksomheten. Du kan legge til korte beskrivelser om det og endre stilen i form av farger, form og tekstfont. Du kan også endre bakgrunnen til lysbildet for å tilpasse det til dine egne behov.

Interaktiv presentasjon av alle forretningsstadiene

Publikum kan være svært engasjert i diskusjonen om forretningsstadiene.

Moderne presentasjonsdesign for den moderne bedriftens verden

I tillegg til den generelle diskusjonen, blir publikums oppmerksomhet fanget av malens bedriftsutseende.

Praktisk bruk av diagrammer og figurer for praktisk presentasjon

Kartene og figurene skaper bedre visualer for publikum og gir dem et klarere perspektiv på forretningsstadiene.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish