<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Marketing slide with 6 sections template

Konkurrentanalyse PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

Uansett hvilken bransje selskapet driver, er konkurransen uunngåelig. For at virksomhetens virksomhet skal lykkes, må den kjenne sine konkurrenter godt. Når du vet hva konkurrentene har å tilby, kan du komme frem til en bedre strategi og ta over kundene. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å utlede en grundig analyse av konkurransen for å kunne dra nytte av dine produkter og tjenester.

Gratis mal for markedsanalyse

Konkurrentanalyse 6 Steps Slide

Før du utarbeider en strategi for å stjele kundene fra konkurransen, må du analysere dem i detalj. Dette lysbildet gjør det mulig for deg å utføre en vellykket strategi som vil være svært forståelig og tiltalende for alle publikum. Du kan enkelt identifisere konkurrentene, gjøre en analyse på siden, gjøre en tilbakekobling og PR-analyse, rangere konkurrentene, analysere konkurrenternes trafikk og referanse til konkurrentene.

 

Identifisere konkurrentene Slide

Vanligvis har ett selskap mer enn én konkurrent. På grunn av det, må du grundig analysere hver av dem og skissere deres egenskaper. Dette lysbildet gjør at du kan beskrive hver av konkurrentene separat. Du vil også kunne redigere det enkelt og oppdatere det når det trengs.

 

Rangering av konkurrenter Slide

Når du bestemmer dine største konkurrenter, kan du bruke dette lysbildet til å ordne dem riktig. Du kan definere hvilket selskap som er din sterkeste konkurrent og kan sammenligne det med din bedrift. Du kan tydelig liste alle konkurrenters fordeler og ulemper og bestemme hvordan du vil kunne overta sine kunder ved å gi bedre verdi for dem.

Konkurrentanalysemalen er perfekt for å utlede en perfekt strategi for å slå konkurransen

Konkurransen er uunngåelig, og du må vite det godt før du kan tjene noe fortjeneste i bransjen.

Du kan med hell analysere konkurransen i 6 trinnene

6 trinnene er enkle og forståelige og derfor lett anvendelige for alle bedrifter og bransjer.

Denne malen vil gjøre det mulig for deg å identifisere konkurrentene og passende rangere dem

Når du bestemmer posisjonen din i forhold til konkurrentene, vil du kunne gi bedre verdi til kundene.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish