<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
CSR Analysis diagram in nine sections

CSR-analyse PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Bedriftssosialt ansvar er en type selvregulering av virksomheten. Det er en integrert del av forretningsmodellen, og det bidrar til et ytterligere sosialt mål som overholder loven. Det bør alltid være en del av selskapets oppdrag å få frem det beste for sine kunder. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å gjennomføre en detaljert analyse av bedriftens samfunnsansvar, og du vil kunne presentere det fremfor alle publikum.

Gratis PowerPoint-mal for CSR-analyse presentasjon

CSR-analyse Nøkkelaspekter Slide

CSR-analyse Nøkkelaspekter SlideYou kan slå av presentasjonen ved å introdusere publikum til de viktigste aspektene av bedriftens samfunnsansvar. Du kan separat skissere hver av disse faktorene, som er virksomhetens samfunnsansvar, ansvar, bærekraftig utvikling og aksjonærer.

 

CSR Analyse Virksomhet Sosialt ansvar Slide

I fortsettelse kan du forklare samfunnsansvaret i detalj. Lysbildet er skreddersydd for å passe til ethvert selskap, uansett hvilken bransje den opererer i. Lysbildet har god plass til å introdusere publikum til kunder, ansatte, miljøet, aksjonærene og lokalsamfunnet.

 

CSR analyse Bærekraftig utvikling Slide

Bærekraft er evnen til å møte nåværende behov uten at det går i fare for fremtidige generasjoner å møte sine egne behov. Derfor er det veldig viktig at du bruker denne lysbilden til å presentere bærekraftstrategien til bedriften din. Du kan med hell nevne dine viktige bærekraftige aspekter og forklare hver enkelt av dem kort.

 

Bedriftsansvaret er en organisasjonspolitikk som fungerer som en selvregulering av en bedrift

Det skal alltid være en del av selskapets oppdrag for å tilfredsstille kundenes behov, og denne malen er perfekt for å presentere denne strategien.

Dybdegående forklaring på samfunnsansvarets nøkkelaspekter

Dette lysbildet er designet for å lykkes i alle selskapets behov.

Malen er flott for å presentere selskapets bærekraftige aktiviteter

Du kan forklare virkningen av bedriften din på anlegget, miljøet og samfunnet.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish