<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Strategy slide in pie chart

Digital Marketing PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Vår Digital Marketing Strategy Template er en kompakt lysbildefremvisning laget for digitale markedsføringsledere. Dekker de grunnleggende søyler i digital markedsføring - digital strategi, innholdsmarkedsføring, søkemotoroptimalisering, sosial media markedsføring og e-poststrategi - denne presentasjonen vil vise frem hvordan teamet ditt effektivt har utført alle disse komponentene i en overordnet strategi.

Gratis PowerPoint-maler for Digital Marketing Presentasjon

Et klart Digital Marketing Framework

Denne boblerepresentasjonen illustrerer alle de digitale markedssegmentene som trengs for å planlegge og gjennomføre en vellykket nettstrategi. Rammen kan brukes i de seks klassiske implementeringsstadiene: innsikt, evaluering, forskning, planlegging, implementering og måling av resultatene. Med nøkkelmerking på hvert trinn kan den digitale lederen markere viktige poeng for å holde teamet på sporet og vise frem den overordnede forretningsretningen.

 

Søkemotoroptimalisering Sykling Slide

Å være på toppen av spillet ditt, er å forstå syklusen av søkemotoroptimalisering et sentralt aspekt av prosessen. Denne grafen vil hjelpe deg med å identifisere de viktigste områdene i forretningsprosessen din, og la deg markere hvor du kan forbedre forskjellige funksjoner, for eksempel søkeordforskning, optimalisering av nettsiden din, økning av autoritet og måling av resultatene dine.

 

E-postmarkedsføring strategi lysbilde

E-postmarkedsføring er et undervurdert verktøy for byggemyndighet og tiltrekker ny virksomhet, og det bør ikke være! Å planlegge din direkte kommunikasjon er avgjørende for å bygge merkevarekjenningen med dine kunder. Gi kommunikasjonsteamet anerkjennelsen de fortjener ved å presentere strategier som er nødvendige for å lykkes - spesielt for avdelinger som blygenerering! Denne tabellen for e-postmarkedsføringsstrategi vil tydeliglegge mål og mål som kommunikasjonsteamet ditt trenger.

 

 

 

Hjertet i søkemotoroptimalisering øker nettstedets synlighet.

Få teamet ditt ombord med full forståelse av din digitale markedsføringsstrategi.

Justere dine sosiale medier strategier for målrettet suksess.

Å ha en klar forståelse av hvordan alle dine sosiale medier-plattformer vil samhandle med hverandre i et klart, lettlest diagram.

Bruke Digital Marketing Analysis for å bestemme SEO kampanje styrker.

Nøkkelen til suksess i digital markedsføring er å lære å evaluere resultatene. Vår digitale markedsføringsanalyseglass presenterer resultatene dine i et relatabelt format.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish