<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Management Consulting slide with pie chart and four text list section

Management consulting powerpoint template pack

Antall lysbilder: 10

Management Consulting er en viktig praksis for å sikre at en organisasjon fungerer effektivt fra alle synspunkter. Nøkkeltrinnene til gode Management Consulting er: Utføre en grundig analyse av bedriftens ytelse, definere en handlingsplan og optimalisere resultatene av planen. Denne pakken vil hjelpe deg med å presentere hypotesen, funnene, planene og resultatene tydelig og enkelt, egnet for personer over hele virksomheten opp til toppledelse.

Gratis PowerPoint Template for Management Consulting Presentasjon

Utsted identifikasjonsglass

Presentere de innledende stadier av den operative forbedringsprosessen med dette første lysbildet. Du kan enkelt skissere trinnene du må ta for å kunne levere de beste resultatene. Med dette lysbildet starter du ved å peke på problemet og gå leseren gjennom alle stadier til slutt, noe som er et raskt sammendrag av den foreslåtte forbedringsplanen.

 

Analyse Resultater Slide

Ved hjelp av dette lysbildet kan du presentere funnene dine og, med dette enkle og stilige diagrammet, vise viktigheten og proporsjonene av de viktigste aspektene. Dette vil gjøre det mulig for deg å komme over de viktigste punktene og engasjere seg med interessentene for å forbedre driften.

 

Prosessforbedring Slide

Når et problem er isolert og analysert, bryter du ned de viktigste elementene i forbedringen og bruker dem. Etter ferdigstillelse skal prosessen være mer effektiv og fungere jevnt. Alt dette kan enkelt kommuniseres med Process Improvement-lysbildet som bruker tydelig grafikk til å representere alle disse konseptene tydelig.

Presentere en detaljert trinnvis forbedringsplan

Bygg et sterkt forhold til kundene dine ved å holde dem informert og presentere prosessen din på en gjennomsiktig måte.

Komme raskt og enkelt til kundene dine

Moderne, ryddig og ryddig grafikk er en god erstatning til "wall-of-text" lysbilder og er lettere å lese og forstå.

Omfattende analyse maksimerer effektiviteten og reduserer feilfrekvensen

Vis hvor hardt problemanalysen din er for å demonstrere at resultatene er nøyaktige, og de foreslåtte forbedringene er basert på pålitelige data.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish