<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales mobile slides

Mobil salgsliste mal

Antall lysbilder: 3

Den mobile teknologien blir stadig mer til stede hver dag. Det er ganske relevant i ethvert aspekt av bedriftens verden. Med denne malken kan du presentere egendefinerte data, eller du kan bruke den som en pitch-dekk. Du kan bruke den til å lage en generell presentasjon av bedriftens virksomhet for å tiltrekke seg flere investorer og utvide kundenes rekkevidde.

Innsamling av Mobile Sales Slides for Powerpoint

Salg Mobil Horisontale Barer Slide

Det første lysbildet kan brukes til å beskrive selskapets formål. Du kan presentere verdifulle data om ytelsen og hvilke segmenter den driver best. Du kan bruke de horisontale linjene til å sammenligne forskjellige data og trekke viktige konklusjoner basert på det.

Salg Mobil Analyse Slide

Dette er et veldig kreativt lysbilde der du kan vise mulighetene og utfordringene selskapet står overfor. Lysbildet er svært visuelt og designen er veldig slank. Som sådan er det veldig forståelig og det kan være rettet mot potensielle investorer eller kunder. Det er nok plass til å beskrive visse problemer, og du kan legge til bilder for enda bedre representasjon.

Salg Mobil Produktbilde

Du kan avslutte presentasjonen ved å beskrive produktet. Det kan være en eksisterende eller en ny som du planlegger å lansere den snart. Du kan beskrive sine funksjoner og formål i detalj og definere målkunder. Lysbildefremvisningen er virkelig kreativ, og du vil med hell legge den til investorer, og du vil kunne hente ekstra midler.

Å presentere egendefinerte data eller pitching ideer foran investorer har aldri vært enklere

Det er mulig på grunn av den høye tilstedeværelsen av mobilteknologien i bedriftsverdenen.

Meget visuell mal, veldig forståelig og anvendelig for alle publikum

Det er skreddersydd for å tiltrekke potensielle investorer og nye kunder.

Egnet for en grundig beskrivelse av nye produkter

Hvis du planlegger å lansere nye produkter med denne malen, kan du levere gode presentasjoner.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish