<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck Template slides

Pitch Deck Presentasjonsmaler

Antall lysbilder: 3

Pitch Deck-malen er en av våre samlingsmaller. Det er en skikkelig PowerPoint-design for en første rekkevidde til investorer. Disse investorene kan gi finansiering til din bedrift, så det er av største betydning å gjøre et godt førsteinntrykk. Malen har en frisk design, og det er det riktige valget for å kommunisere selskapets formål for første gang.

Pitch Deck Presentasjonsmaler

Visningsbilde

Før du begynner med de faktiske prosessene i selskapet, er det viktig å formidle bedriftens visjon. Visjonen er firmaets erklæring om sine langsiktige mål. Også, du må forklare hvorfor det er målet ditt og hvordan du skal oppnå det. Siden staten må være klar, er malen utformet for å passe til enkelheten i formålet. Pass på at visjonen din tilsvarer bedriftens generelle forretningskultur. Du vil ikke se falsk foran investorene.

Prosessdiagrambilder

Når du har satt din visjon, er det på tide å forklare selskapets prosesser. Du kan gjøre det ved prosessdiagrammet. Med dette diagrammet kan du angi de riktige trinnene og hvordan de er tilkoblet. Hele prosessen presenteres ved hjelp av et hjulfigur, men du kan enkelt importere data fra Excel. Du kan alltid redigere den for å møte alle endringene som oppstår.

Veibeskrivelser

Veibeskrivelsen er en tydelig visualisert prosess som inkorporerer din visjon og de spesifikke handlingene du må ta for å oppnå ditt endelige mål. Det viser hvordan du skal bevege deg over tid, og hvilket utfall kan forventes fra det. Veibeskrivelsen i denne mal har en interessant designløsning, og det ser ut som en faktisk racingvei.

Kreativ designløsning for en første tilnærming til investorer

Du kan være trygg på at du vil gi et godt førsteinntrykk til investorer, og du vil klare å skaffe ekstra finansiering.

Rikelig med plass for å presentere selskapets visjon

Malen gir en grundig beskrivelse av selskapets visjon og de nødvendige målene for å oppnå det.

En enkel veikart som omfatter alle selskapets handlinger

Du kan ha en tur ned i firmaet, hvor du kan bli kjent med hver enkelt virksomhets handlinger separat.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish