<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Presentation icons for business use

Presentasjon Business Ikoner

Antall lysbilder: 3

For at en presentasjon skal lykkes, er det ikke nødvendig med mye tekst som skal inkluderes på lysbildene. Publikum vil verdsette visuals mer enn bare en ren tekst og vil bedre forstå det og lettere huske det. Derfor vil denne ikonet for forretningssymboler gjøre det mulig for deg å raskt bære et punkt i en presentasjon og for å komplettere teksten. Dens design er enkel og ikonene pakken er veldig forståelig og tiltalende for alle publikum.

Set of Business Ikoner for PowerPoint, Google Slides, Keynote og More.

Ikon for kakediagramikon

Bruken av tårnkart ikoner kan gjøre presentasjonen ser profesjonell ut og det vil bidra til det samlede moderne utseende. I tillegg til de estetiske fordelene er tårnikonene også svært funksjonelle når det gjelder å presentere data. Du kan bruke den når som helst når du vil representere forhold mellom delene og hele.

Horisontal Bar Chart Diagram Slide

Ikonet for horisontal strekkdiagram vil også bidra til en visuell presentasjon. Det er mange slike ikoner, men de i denne mal er veldig enkle og profesjonelle. Du kan bruke det horisontale linjediagrammet for å presentere forhold mellom datasett og gjøre relevante sammenligninger mellom dem.

Linjediagramglass

Dette ikonet settet gjør det mulig å bringe presentasjonen din oppdatert enkelt. Linjediagramikonet ser elegant ut når det pålegges mot minimalistisk bakgrunn, og du vil kunne bevise poenget ditt. Linjediagrammet vil hjelpe deg med å presentere serie datapunkter som er koblet til en rett linje gjennom en bestemt tidsperiode.

 

Ikonet sett mal vil gjøre det mulig for deg å levere vellykkede visuelle presentasjoner

Mindre er mer, og derfor vil publikum bedre kunne forstå disse infografiene.

Kakediagramikonet er veldig funksjonelt og tiltalende for alle publikum

Du kan bruke det når som helst når du må vise forhold mellom delene og hele.

Den generelle utformingen av malen er profesjonell, og den kan enkelt redigeres for å passe til ethvert selskaps behov

Du kan skreddersy malen for å gjøre en fin presentasjon, og du kan alltid holde den oppdatert.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish