<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
problem solving slide in funnel with four stages

Problemløsing PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Problemer er uunngåelige i noen form for situasjon; forretning, sosial, økonomisk, personlig, etisk, du heter det! Hvis du vil at prosessene skal være så effektive som mulig, er det ikke løsningen å forsøke å stoppe problemer. For å nå målene dine, er det obligatorisk å ha et system på plass for å løse problemer. Dette inkluderer ulike trinn som problemidentifikasjon, analyse, konsekvensanalyser, løsninger, implementering og overvåking. Denne lysbildepakken kan hjelpe deg med klare og konsise lysbilder for å skreddersy dine problemer og løsninger enkelt og hjelpe deg med å presentere dem til alle relevante interessenter.

Gratis PowerPoint-mal for problemløsende presentasjon

Nedadgående Spiral Slide

Også kjent som funneling, dette praktiske diagrammet kan hjelpe deg med å komme ned til kjernen i problemet ditt. Starter med en generell oppfatning av hva som virker problematisk i prosessen din, kan du dype dypere og dypere inntil du oppdager "roten til alt ondt". Ved å presentere dette lysbildet til interessentene dine, vil de ha en enkel tid etter denne logikklinjen, og en løsning på det underliggende problemet kan lettere identifiseres.

 

Balanse og Out of Balance Lysbilder

Et godt og velfungerende system har en tendens til å holde seg i balanse, og små problemer kan enkelt løses ved hjelp av et strengt sett system. Men når det er flere faktorer som skaper problemer i systemet, har det en tendens til å gå ut av balanse, og tjenestene som leveres vil bli forstyrret. Identifiser hvilke problemer som kaster systemet uavhengig av, slik at de kan håndteres individuelt og fast.

 

Spenning Slide

Når en eller flere elementer er i konflikt, oppstår spenning som kan forstyrre enhver form for operasjoner. Enten det er sammenstøt fra et teknisk perspektiv med programvare som ikke er kompatibel med hverandre eller et etisk perspektiv, hvor noen handlinger kan gå imot verdiene dine, kan dette lyset enkelt forklare motsatte faktorer.

Problemminimering øker produktiviteten

Jo mer prosessene dine fungerer uten problemer, jo mer effektive blir de

Å eliminere problemer er ikke like effektiv som å ha rettssystemer

Å forsøke å fjerne alle dine problemer er urealistisk og kan bare føre til problemer. Å være forberedt på å håndtere problemer er den mer effektive tilnærmingen.

Problemer er uunngåelige, det er viktig å takle dem

Vær klar til når det oppstår problemer og sørg for at du takler dem raskt og effektivt.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish