<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Project management steps in five stages

Prosjektledelse PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

God prosjektledelse setter i gang forretningsaktivitet og denne pakken gir et klart og lettforståelig kommunikasjonsmedium. Den inneholder alle viktige punkter som må dekkes: Prosjekt livssyklusdiagrammer, leveringsfaser, kapital og driftsutgifter, og mer. Sørg for at alle interessenter er godt informert med denne enkle og koncise pakken som kan hjelpe deg med å levere resultater.

Gratis PowerPoint-mal for prosjektledelse Presentasjon

Livscyklusbilde

Dette enkle diagrammet viser en lettforståelig visualisering av hvordan prosjektet skal gjennomføres til ferdigstillelse. Den dekker alle fire standardfaser som hvert prosjekt skal følge; initiering, planlegging, utførelse og nedleggelse. Prosjektlederen kan enkelt presentere handlingsplanen og dele arbeidet i forskjellige og håndterbare faser.

 

Leveringsfaser Slide

For å sikre god sporing av prosjektet, er det nødvendig å identifisere veldefinerte faser som gir interessenter en ide om hvordan prosjektet utvikler seg. Denne enkle veikart kommuniserer kortfattet som er de identifiserte stadiene og presenterer en klar tidslinje for utfolding av hendelser.

 

Easy Finance detaljer med CapEx og OpEx Slide

Å levere prosjekter handler om å bringe verdier til bedriften din, så sørg for at finansieringen lett kan forstås av alle interessenter. Det er avgjørende å kategorisere typer utgifter til kapitalutgifter, noe som øker verdien av virksomheten, vanligvis ved å anskaffe flere eiendeler og driftsutgifter, som kreves for vedlikehold og vedlikehold av forretningsvirksomheten, men legger ingen konkret verdi.

God prosjektledelse øker verdien og effektiviteten til en bedrift.

Få mest mulig ut av hver ressurs og tilgjengelig tid.

Klar kommunikasjon er nøkkelen for vellykkede leveranser.

Å ha alle parter og interessenter godt informert skal bidra til at prosjektet løper jevnt fra start til slutt.

Bruk lett å forstå diagrammer for å holde feil på et minimum.

Sørg for at de involverte i prosjektet forblir fokusert og ikke gå seg vill i alt for mange tekniske detaljer.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish