<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Five steps flat pyramid slide with text

Pyramid Chart PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Et pyramiddiagram har formen av en trekant og har linjer som deler den i seksjoner. Hver seksjon har en annen bredde fra de andre, og som følge av dette innebærer de et slags hierarki. Diagrammet kan også forklares som et reversert trakt diagram som ikke har nakke. Diagrammene kan enkelt redigeres, og du kan bruke denne malen til å presentere ulike data foran det aktuelle publikum.

Gratis PowerPoint Template for Pyramid Chart Presentasjon

5 trinn flatt pyramide lysbilde

Dette diagrammet har form av en trekant med 5 segmenter som viser stigende eller synkende rekkefølge av avhengigheter. Du kan bruke dette diagrammet til å presentere ulike forretningsidéer, for eksempel den hierarkiske organisasjonsstrukturen, eller hvordan du kan prioritere bestemte komponenter i en modell. Det vanligste eksempelet på dette diagrammet er den velkjente Maslows behovsteori.

 

Triangler Pyramid Diagram Slide

Denne triangulære pyramiden er et annet unikt alternativ til å presentere hierarki blant forskjellige objekter. Hver trekant representerer et annet konsept, og hver av dem er arrangert på forskjellige nivåer som viser deres betydning. Denne typen pyramide har en bred anvendelse i mange vitenskaper, for eksempel psykologi, økonomi, ernæring, etc.

 

Tre etapper Pyramid Diagram Slide

Dette lysbildet inneholder tre pyramider som har tre nivåer. De er kombinert for en bedre presentasjon av en viktig sak, hvor hvert nivå vises i isolasjon. Høyttaleren kan enkelt forklare betydningen av hvert nivå og kan starte en åpen diskusjon med publikum om det underliggende problemet.

Et pyramiddiagram er formet som en trekant som er delt inn i seksjoner

Hver seksjon har en annen størrelse og det indikerer noe slags hierarki blant objektene.

Trianglespyramidediagrammet er en unik måte å vise stigende eller synkende rekkefølge på avhengigheter

Hver trekant representerer et annet forretningskonsept.

De tre pyramidene gjør det mulig for publikum bedre å forstå betydningen av hvert nivå separat

Det kan også brukes til sammenligninger av ulike ideer.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish