<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Social Media Growth Slide in percentages

Social Media Analysis PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Social media analyse krever at bedrifter skal undersøke alle bevegelige deler av deres sosiale medier strategi og vurdere om resultatene er i samsvar med deres forretningsmessige mål og mål. Denne Social Media Analysis Template bringer alle kjernebiter av strategien til en klar presentasjon. Fra å definere målmarkedet, fremhever innholdsmeldingen, definerer fokuseringen på sosiale medier, fanger din sosiale mediervekst og rangerer konkurrentens kant. Denne malen gir en omfattende oversikt over dine sterke og svake sider i din sosiale medieranalyse.

Gratis PowerPoint-maler for Social Media Analysis Presentasjon

Definere målmarkedsdisplayet

Å forstå målmarkedet er avgjørende for å effektivt strategisere alle dine sosiale medier-plattformer i en omfattende markedsføringskampanje. Target Market Slide har fire sentrale fokusområder, og den sirkulære grafen gir fleksibilitet til å merke målmarkedet. Disse områdene kan defineres som enten ditt forbrukssegment (kunder), målvirksomhet eller sosiale medier. Gi teamet verktøyene for å vite hvilke plattformer du kan målrette mot bestemt demografi med, og veilede retningen.

 

Sosiale medier innhold planlegging lysbilde

Innholdet er konge for alle markedsføringsstrategier. Dette innholdsplanleggingsbilaget fremhever kjernemeldingen du bruker for hver sosialmedieplattform. Godt sosialt medieinnhold gir det beste forbrukerengasjementet og styrker ditt sosiale medierettverk. Ved å vise nøkkelmeldingen din på hver plattform, kan teamet ditt raskt vurdere styrken og avgjøre om det stemmer overens med dine forretningsmål.

 

Sosial media konkurrent analyse

Din sosiale medier strategi er avhengig av en grundig markedsanalyse for å vurdere styrken og svakhetene til dine nåværende konkurrenter eller nye. Denne Konkurranseanalysediagrammet gir en rangeringsklipper for å detaljere hovedkonkurrentens sosiale medierinnsats. Posisjonen til prikken ved siden av hver sosialmedieplattform rangerer posisjonen i markedet, og uten å måtte liste opp alle aspekter, gir dette visuelt tydelig referanse.

Analysere sosiale medier er et utrolig nyttig verktøy for designteamet ditt.

Å vite hvilke enheter målmarkedet ditt bruker, kan spare designtid og hjelpe deres kreative prosess med nyere og mer spennende layouter.

Social media analytics verktøy kan ta dine sosiale medier kampanjer til neste nivå i markedsføring suksess.

Ved å samle sosiale medier data og analysere dine viktige sosiale medier KPIs og du kan sortere ut hvilke engasjement faktorer som oppfyller dine forretningsmessige mål og drive virksomheten din suksess.

Social Media Analysis krever sporing av så mange beregninger som mulig for å lage en omfattende strategi og få den beste avkastningen.

Fremhev det overordnede bildet av strategien din og vis frem til viktige nøkkelaspekter av kampanjene dine, for eksempel standard engasjementsnumre eller angitte kundeserviceproblemer.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish