<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Soft Consulting Slide

Myk konsulentmallpakke

Antall lysbilder: 10

Enten du må lage PowerPoint-presentasjoner på et produktmerke, forretningsstrategi eller ledelsesutvikling og -prosesser, er denne mykere fargemalen den mest egnede. Det vil gjøre det mulig for deg å lage en godt strukturert presentasjon som vil imponere publikum. Dens fine og pastell-utseende vil muliggjøre en klar og intuitiv flyt av datapresentasjonen.

En malpakke med en myk fargepalett

Kartglass

En av de kule lysbildene på denne malen er kartbildet. Det kan være den beste måten å presentere månedlig eller årlig statistikk per region. Ved å bruke kart som visuelle i presentasjonen din, blir publikum engasjert. Som en fordel kan du endre farge og skrifttype for forskjellige elementer, legge til forskjellige visuelle effekter, for eksempel skygger, lyder, etc., og ta ulike handlinger som gruppering, ungrouping og forstørrelse av separate elementer.

Hjulspissen lysbilde

Et annet interessant trekk ved Consulting Template er Wheel Point. Det er et enkelt diagram å lage, og det er veldig nyttig for å presentere viktige forretningsdata. Den kan brukes til å presentere en kjerneidee og relatert ansvar, samt for å representere en bestemt rolle og dens konsepter. Den er egnet til å presentere sesongmessig eller kvartalsvis ytelse. Hjulet kan videre tilpasses ved å endre antall segmenter, lag og farge.

Tidslinje lysbilde

Timeline Slide gjør det enkelt å følge visuelt for ledere og klienter. Det gir en tydelig fremstilling av prosjektplaner og månedlige og årlige oppsummeringer. Det er ganske enkelt å forstå og ganske behagelig å jobbe med. Du kan bruke den til å vise fremtidige salgsprognoser, milepæler, møteplaner etc.

Bedriftsvennlig mal som vil tilfredsstille dine konsulentbehov

Som en god forretning trenger du en respektive mal som tilfredsstiller dine kriterier.

Myk design som vil ta tak i alles oppmerksomhet

De myke fargene er beroligende og gode for øyet for publikum.

Enkel å følge visualer pakket i 10 lysbilder

Dette er viktig da du ikke vil at publikum skal gå seg vill mens du lytter til presentasjonen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish