<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Stakeholder Analysis graph in four sections

Stakeholder Analysis PowerPoint Mal

Antall lysbilder: 10

Bak hvert vellykket selskap er det flere interessenter som har bidratt til utviklingen. Derfor har hver leder et mål om å maksimere aksjonærenes formue og verdiskapning til selskapet. En hensiktsmessig interessentanalyse gjennomføres for å avgjøre virkningen av en viss beslutning på relevante parter. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å gjennomføre en detaljert analyse som vil være forståelig for alle.

Gratis PowerPoint-mal for interessentanalysepresentasjon

Stakeholder analyse matriseglass

Én måte å gjennomføre analysen på er gjennom denne interessentmatrisen. Matrisen bruker flere strategier som gjør at du kan ta effektive beslutninger om aksjonærenes interesser. Disse strategiene er: å overvåke, informere, holde seg fornøyd og samarbeide. De kan vurderes når det gjelder makt og interesse er de viktigste dimensjonene.

 

Interessentanalysens nøkkelfaktorer glir

På dette lysbildet kan du representere flere interessenter og forskjellige dimensjoner som er relatert til dem. Du kan definere interesser, behov og påvirkning angående dem. Disse dimensjonene blir ofte brukt og vil gjøre det mulig for ledelsen å oppnå bedre resultater.

 

Interessentanalysesyklusbilde

Dette lysbildet er det beste å representere strømmen av et bestemt prosjekt som må gi det beste for interessentene. Du kan bruke den til å beskrive alle trinnene, for eksempel planlegging, utvelgelse, identifisering av viktige interessenter, implementering av verktøy, informasjonssamling, oppretting av aksjonærmatrisen, analyse av aksjonærer og overvåkning og forbedring av forventningene.

 

Flott mal for å gjennomføre en grundig aksjonæranalyse som er flott for alle publikum

Aksjonæranalysen vil gjøre det mulig for deg å vurdere effekten av en beslutning på aksjonærene.

Aksjonærmatrisen viser ulike strategier som gjør at du kan ta effektive beslutninger

Du kan enkelt bruke denne matrisen til å overvåke, informere, for å holde aksjonærene fornøyde og samarbeide.

Aksjonæranalysesyklusen representerer vellykket flyt av et bestemt prosjekt

Dette lysbildet er perfekt for vellykket planlegging av et prosjekt og for å forbedre enhver forventning.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish