<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
team slides in five column with circle icons

Team Slides PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Suksessen til enhver bedrift ligger innenfor den hardt arbeidende innsatsen til teamet ditt. Vårt Team Slides Presentasjon gir flere oppsett for å introdusere teamet ditt. Disse skredene er perfekte for salgs- og markedsføringspresentasjoner eller for å sette sammen pitchdecks for investorer. Team lysbildene kan brukes i alle typer virksomheter, enten du ønsker å vise frem ledelsesteamet, ditt sosiale lag eller alle lagene dine i ulike avdelinger. Våre flere lagdisplayoppsett gir deg fleksibilitet med hvordan du presenterer og fremhever arbeidstakerens prestasjoner.

Gratis PowerPoint-mal for Team Slide Presentasjon

Vis frem ledelseshowet ditt

Dette er et perfekt lysbilde for å introdusere ledergruppen din. Med bare tre hovedfotografikk, gir denne lagruten et mer personlig preg på presentasjonen din. Med tekstplass nedenfor kan du identifisere sin rolle i selskapet, markere sine prestasjoner og gi koblinger til sine sosiale medier-kontoer.

 

Den moderne lagruten

Vårt moderne teambilde har fire lagmedlemmer med en liten grafisk stil i en flytende boksramme. Hvert lagmedlem har plass til navn og tekstplass for deres funksjon. Den mindre firkantede grafikken kan brukes til å markere deres unike karakter, enten de er nøkkelinnflytende eller å vise hvilket lag de jobber innenfor.

 

5 Bootstrap Card Team Slide

Fremme teamet ditt med en nåværende sosial media føler det. Denne gruppedisplayfunksjonen 5 av gruppemedlemmene dine har en sirkulær bilde og utskiftbar farget ramme. Med nok plass til å markere navn, funksjonalitet i teksten nedenfor og plass til mindre grafikk - gjør det personlig med en grafisk representasjon av deres styrke.

 

Vis suksessene dine ved å presentere din "all-star" lagdia.

Styrken av suksess i virksomheten kommer ned til et godt team som jobber sammen. Fremmer lagets resultater med en dedikert lagglass.

Tiltrekk det beste talentet ved å markere lag og arbeidsplass med lagdører.

Vårt organisasjonssammenheng viser medarbeidere og deres posisjon hvor du kan tildele hvert lag i farger for å skille mellom dine voksende tall

Bruk en sirkelorganisasjonssamtale for å presentere organisasjonen din.

Vis hvordan hvert lag er knyttet til dine nøkkelpersoner eller ledere gjennom organisasjonssammenheng.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish