<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
SWOT Analysis Slides

Ultimate swot analyse mal pakke

Antall lysbilder: 6

Styrker, svakheter, muligheter og trusler. Dette er elementene i en SWOT-analyse for en gitt virksomhet eller et prosjekt. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å definere et bestemt mål og presentere de mulige truslene og fordelene til publikum. Lysbildene er opprettet slik at hver faktor er tydelig skissert og analysert videre. Malen har en generell profesjonell og sofistikert design.

6 SWOT-analyse lysbilder

SWOT-analyse

Det er det første lysbildet hvor du kan introdusere publikum til styrken, svakheten, mulighetene og truslene i målet ditt. Det er oppmerksomhet gripende og muliggjør enkel sammenligning mellom elementene. Også korrelasjonen mellom de interne og eksterne faktorene kan raskt identifiseres. Det er rikelig med plass til tekst, mens den enkle utformingen ikke tillater forstyrrelser.

Styrkefaktor

Styreskjermen er spesielt utviklet for å markere forretningsmessige fordeler. Det vil tillate deg å forklare styrken på den mer detaljerte måten. Publikum vil få inngående innsikt i hvordan virksomheten er i stand til å oppfylle det aktuelle målet.

SWOT-visuelle

Ord kan høres fint ut, men ekte klienter trenger visualer og tall for å akseptere den generelle nye ideen. Ved å bruke disse lysbildene kan du vise fakta og tydelig avbildede måter på hvordan det overordnede målet skal oppnås. Du kan også vise de potensielle resultatene og hvordan disse kan videre på effekten av bedriftens samlede ytelse.

Profesjonelt og grei design

Med profesjonaliteten som du vil kunne vise med malen, vil din virksomhet bli vurdert som en svært verdifull investering.

Passer for enhver bedrift eller prosjekt

SWOT-analysen kan brukes til et hvilket som helst fagområde, og det kan også denne malen.

Skaper en kraftig historie for å fortelle publikum

Historier er alltid morsomme å lytte til, og du kan sørge for at publikum dine blir engasjert under presentasjonen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish