<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dashboard Template Slide

Dashboard malpakke

Antall lysbilder: 10

Denne "Dashboard" -malen gjør at du kan presentere dataene dine på den enkleste måten. Det endelige resultatet er en velorganisert og en kraftig presentasjon. Samlet sett har den forskjellige typer diagrammer som tillater mer beskrivende analyse. I tillegg, med sin slanke design, som inneholder svarte, grå og rosa fargetoner, vil du drepe forretningspartnerne eller universitetskollegene dine.

Sett med presentasjonsmaler for Dashboards

Linjediagramglass

Et av kartene som er omtalt i denne mal er linjediagrammet. Vanligvis brukes det best å beskrive data som endres over tid. Det gjør det ved å koble serier av datapunkter med rette linjesegmenter. Det finnes mange kartformateringsmuligheter, for eksempel rik fargepalett, forskjellige titler og undertekster, myke gridlinjer, etc. Da dataene er knyttet til Excel, kan det redigeres om noen sekunder.

Kombinasjonsdiagrammer lysbilder

Kombinertabeller finnes på flere lysbilder i hele denne malen. Som navnet tilsier, er disse diagrammene en kombinasjon av to eller flere diagrammer i en enkelt. Deres formål er å kombinere flere sett med måleverdier som er i forskjellig skala. Ellers er det vanskelig å sammenligne dem og kombinasjonsdiagrammer gjør prosessen enklere. Alle verdiene kan vises i forskjellige former, for eksempel linjer, barer, lysestaker, område og trappetrinn. De kan også være i 2 D eller 3 D.

Områdeoversikt lysbilder

Områdeoversikten er på en eller annen måte en utvidelse av linjediagrammet, og det viser kvantitative data. Forskjellen mellom aksen og linjen er uthevet i forskjellige farger og teksturer. Når man ønsker å sammenligne to eller flere mengder, er disse diagrammene den ideelle løsningen.

God organisert og kraftig representasjon av data

Hvert moderne selskap trenger troverdige og relevante data som vil bli presentert på den mest effektive måten.

Passer for forretnings- og forskningspresentasjoner

Malen kan skreddersys for å passe behovene til bedrifter og akademiske institusjoner også.

Lett å oppdatere det og tilpasse det til forskjellige anledninger

Presentasjonen kan enkelt redigeres i Excel og derfor enkelt oppdatert med nye og relevante data.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish