<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven Financial Slides

Datadrevne finansielle maler

Antall lysbilder: 11

Bak hvert vellykket selskap er det en detaljert dataanalyse. For at virksomheten skal fungere bra, må den drives av pålitelige data og troverdige fakta. Den vellykkede dataanalysen gjør at du bedre kan forstå selskapets virksomhet og forholdet mellom ulike variabler. Ved å bruke denne malen vil du kunne representere selskapets økonomiske data og ytelse fremfor aksjonærer og ledere.

Datadrevne finansielle presentasjonsmaler

Radar Graph Data Driven Finansiell Slide

Radargrafen, eller også kjent som edderkoppdiagrammet, er en grafisk metode for å vise multivariate data i form av et todimensjonalt diagram. Det kan vise tre eller flere kvantitative variabler representert på aksene fra samme punkt. Du kan bruke den til å sammenligne ytelsen til ulike aspekter, funksjoner og avdelinger i selskapet som markedsføring, økonomi, teamarbeid og planlegging.

Vertikale barer Data Driven Finansiell Slide

Kolonnediagrammet brukes til å sammenligne forskjellige datasett hvor lengden på linjen er proporsjonal med verdien av dataene. Mesteparten av tiden er de mer nyttige sammenlignet med linjediagrammer fordi de virkelig legger vekt på et punkt og skiller seg ut på siden. Du kan bruke dem til å representere et klart bilde av selskapets salg, utgifter og fortjeneste, samt de samlede kontantstrømmene og likviditeten.

Område Diagram Data Driven Finansiell Slide

En annen nyttig graf for å presentere økonomiske data er områdegrafen. Det er veldig effektivt for å vise stablede og kumulative dataserier. For eksempel kan du bruke den til å presentere de samlede salgsinntektene fra ulike produkter. Ved å gjøre dette, vil publikum kunne visualisere sammenhengen mellom hver serie i forhold til hverandre.

Denne malen bidrar til en profesjonell og detaljert presentasjon av dataanalysen

Publikum vil kunne bedre forstå selskapets virksomhet og forholdet mellom ulike variabler.

Radargrafen er flott for visning av multivariate data i form av et todimensjonalt diagram

Det er nyttig for å presentere tre eller flere kvantitative variabler.

Området diagrammet er flott for å presentere stablede og kumulative dataserier

For eksempel kan den brukes til å presentere kumulative salgsinntekter fra ulike produkter.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish