<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven PowerPoint Slides

Datadrevne PowerPoint-maler

Antall lysbilder: 3

I dag er data svært verdifulle og spiller en viktig rolle på tvers av alle avdelinger i selskapet. Den omfatter salg, markedsføring, finansiering, IT og alt i mellom. Alle dataene blir brukt for å engasjere seg i en bedre beslutningsprosess. Denne malen er opprettet slik at du kan kommunisere dataene vellykket. Det gir lederne og aksjonærene muligheten til å utforske dataene selvstendig og overvåke virkningen på selskapet.

3 Datadrevne maler for PowerPoint

Histogrambilde

Alle virksomheter er drevet av data, både internt og eksternt. Alle dataene skal behandles i en analysemotor for å produsere verdifull innsikt. Denne malen inneholder ulike histogramdiagrammer som gjør det mulig for beslutninger i sanntid på alle nivåer i organisasjonen. De er ment å være svært informative om veldedige kilder.

3 D Histogram Slide

Mengden tilgjengelige data er ubegrenset. Med tanke på dens kompleksitet også, gir denne malen en større tilgjengelighet. Ledere bør kunne gjøre konklusjoner basert på dataene, og igjen gir denne malen deg det samme. Alle de raske dataene kan umiddelbart konverteres til bruk av diagrammer som gir en dypere innsikt.

Clustered kolonne lysbilde

For mye data kan være rotete og vanskelig å tolke. Når det er organisert i ulike kategorier over tid, er sluttresultatet av høy kvalitet. Alle beslutningstakere må ha tilgang til dataene og bruke den til å oppnå selskapets mål. Alle de kritiske kildene til data skal kobles til og deles i hele organisasjonen. Datas volum, hastighet og variasjon vil stadig øke, men sørg for å få det best mulig ut av det.

Bedre beslutningstaking og effektiv kommunikasjon av dataene

Ved hjelp av denne malen presenterer du dataene dine på en profesjonell og polert måte.

Innovativt design som gjør det mulig for ledere å utforske data uavhengig

Den overordnede designen gjør at du kan lage en ganske morsom og interaktiv presentasjon.

Enkel konvertering av data til nyttige diagrammer

På grunn av kartene som er innlemmet i malen, vil publikum få bedre visualer om selskapets ytelse.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish