<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Financial line graph indicators

Finansdata Driven PowerPoint Maler

Antall lysbilder: 3

Kjernen i hver virksomhets suksess er dataanalysen. Hver presentasjon av høy kvalitet skal være basert på pålitelige verktøy for forskning og analyse. Dataanalyse vil hjelpe deg å illustrere trender lettere og vise viktige forhold mellom variabler. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å presentere økonomiske data foran aksjonærer og ledere. Presentasjonen din vil være godt strukturert og profesjonelt. Alle datasettene kan enkelt redigeres i Excel eller Ark, mens malens farger og former kan skreddersys til dagens gjeldende preferanser.

Finansiell data Driven Powerpoint Template

Datadrevne kolonnediagrambilde

De vanlige datadrevne presentasjonene er ment for å sammenligne relative forestillinger basert på diskrete parametere. Vanligvis er disse parameterne produktet av ulike tilbakemeldingsundersøkelser, spørreskjemaer, feasibility studies, relevante prosjekter eller forretningsstrategier. Gjennom bruken av kolonnekartene kan du vise bedriftens økonomiske resultater på et annet tidspunkt. Du kan sammenligne den med tidligere forestillinger og bruke den nåværende til å forutsi fremtidige resultater.

Data-Driven Linjediagram Slide

En annen måte å vise økonomisk ytelse på er via linjediagrammet. Dette diagrammet viser informasjon som en serie datapunkter som er forbundet med en rett linje. De er ideelle for å sammenligne endringer over en bestemt tidsperiode for flere datagrupper. Hvis du driver i finanssektoren, er en av måtene du kan bruke dem til å overvåke sluttkurs på børser.

Finansdata Driven Bar-diagrammer

Hvis du vil skape et klart bilde av bedriftens salg, utgifter og fortjeneste, kan du gjøre det ved å bruke bardiagrammer. Du kan også vise den samlede kontantstrømmen og vise hvor flytende selskapet er. Dette er av største betydning for aksjonærer og investorer fordi det viser hvor godt selskapet kan håndtere motgang.

Sofistikert mal for Financial Data-presentasjon foran aksjonærer og investorer

Profesjonell utsikt over hele presentasjonen som vil engasjere publikums oppmerksomhet.

Enkel å følge og godt organisert presentasjon

Enkel design som er forståelig, men likevel veldig grundig strukturert.

Ulike grafstiler som vil fange opp alle aspekter av bedriftens økonomiske ytelse

Malen gir høy visualisering av virksomhetens viktigste fakta.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish