<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful financial pie chart

Financial Pie Grafer PowerPoint Maler

Antall lysbilder: 3

Det er allment akseptert at et menneskelig sinn kan absorbere grafer og visualer lettere enn bare tilfeldige figurer. Grafer må presentere fakta rett, spesielt når de er uttrykt i tall. Derfor vil du med denne malen få en ærlig og forståelig representasjon av det økonomiske bildet av selskapet. Med de forskjellige kakediagrammene holder du oppmerksomheten til aksjonærene og ledere i ganske lang tid.

Financial Pie Grafer PowerPoint Maler

Ring Pie Diagram

De økonomiske kakediagrammene vil gjøre det mulig for publikum å forstå forholdet mellom ulike indikatorer raskere. Disse finansielle indikatorene kan deles inn i produksjonskostnader, markedsføringsutgifter, leie og verktøy, gjeldstjeneste og andre relevante utgifter. Den rette kakediagrammet vil lette prosessen med å analysere fortiden og forutsi fremtiden.

Finansielle Pie Diagrammer for Sammenligning Slide

Alle de økonomiske dataene kan organiseres i mer enn en sektor. Alt avhenger av hvilke relasjoner du vil vise. Du kan ha en egen inntektspai eller en separat utgiftspai for å vise det nøyaktige budsjettet som blir brukt på begge kategoriene. Du kan overvåke og presentere endringene over tid, enten det er kvartalsmessig eller årlig.

Donut Pie Chart Slide

Siden kakediagrammet har en funksjon av å vise bestemte deler av helheten, kan du representere alle elementene som omfatter budsjettet ditt. Du kan presentere den i prosentvis eller i relative forhold. Du kan vise inntekter, utgifter og fortjeneste.

Ærlig og forståelig representasjon av selskapets samlede økonomiske tilstand

Dette aktiveres av grafene som er innlemmet i malen som gir høyere visualisering.

Ulike kakediagrammer som holder oppmerksomheten til publikum

Grafer er morsomme å se på og vil gi et større inntrykk på publikum enn bare en ren tekst.

Innovativ design av malen besto av bare 3 lysbilder

Designet er veldig nyskapende og vil ha en positiv innvirkning på alle typer publikum.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish