<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic matrix chart in four parts

Matrise chart powerpoint mal

Antall lysbilder: 10

Hvis du vil bruke en mal som gjør at du kan sammenligne forskjellige sett med data, er Matrix Chart-malmen den for deg. Matrix Diagrammet viser eksistensen og styrken av en forbindelse mellom forskjellige datasett. Du kan tilpasse den til alle avdelinger i bedriften din og enkelt oppdatere den for å passe til de nyeste dataene.

Gratis PowerPoint-mal for Matrix Chart Presentation

Sannsynlighet og innvirkning Matrix Diagram

Denne matrisen er utformet for å hjelpe deg med å vurdere alvorlighetsgraden av en hendelse som forekommer på en akse og sannsynligheten for at den forekommer på den andre akse. Den horisontale akse representerer sannsynligheten, mens den vertikale aksen representerer sannsynligheten for at risikoen oppstår. Utfallet kan finne sted hvor som helst i de fire kvadranter, og det kan estimeres som "lavt" eller "høyt" avhengig av de to tiltakene.

 

Tabelllignende Matrix Chart Slide

Denne matrisen er formatert som et bord, og det er best for å utvikle en produktkvalitetsfunksjon. Du kan bruke den til å bedre ta vare på kundens behov eller å bestemme og distribuere produktkravene. Du kan skreddersy den slik at den passer til bedriftens behov, uavhengig av hvilken bransje den opererer i.

 

Grunnmatrise Diagram

Basic Matrix Chart brukes til å vise forholdet mellom komponenter til en helhet i trekanter som gir formen til hele matrisen. Du kan skrive inn tekst i delene av matrisen for å beskrive dataene dine. Du kan også legge til ekstra tekst utenfor matrisen hvis du trenger å gi publikum en mer detaljert beskrivelse.

Matrix-diagrammet lar deg sammenligne ulike datamengder

Dette diagrammet brukes til å vise eksistensen og styrken av forholdet mellom datasettene.

Sannsynligheten og virkningsmatrise-diagrammet vurderer alvorlighetsgraden og sannsynligheten for en hendelse som oppstår

Det endelige resultatet kan finne sted hvor som helst i de fire kvadranter.

Du kan bruke den tabelllignende matrisen til å utvikle en bedre produktkvalitetsfunksjon

Du vil enkelt kunne fange opp dine kunders behov.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish