<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Comparative pie charts doughnut chart slide

Pie Chart PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Når du presenterer bedriftens data, kan du velge mellom det store bassenget av diagrammer som passer best til dine behov. Denne malen er laget for å hjelpe deg med å behandle dataene dine ved hjelp av kakediagrammer. Kakediagrammer er gode for å presentere relative størrelser. Skjærene av kaken er proporsjonal med brøkdelen av hele. Du kan vise numeriske data og er mest kompatible med en liten mengde data for å være veldig forståelig.

Gratis Pie Chart PowerPoint Mal

Pie diagrammer Donut diagram Slide

Samme som kakediagrammet representerer donutdiagrammet forholdene til deler til det hele. Donutdiagrammet er imidlertid spesielt slik at det kan inneholde mer enn en dataserie. Hver dataserie som legges til, representerer en annen del av ringen som er lagt til i diagrammet. Du kan enkelt redigere det for å legge til flere data og skreddersy det til bedriftens behov.

 

Pie Charts Årlig Performance Slide

På dette lysbildet kan du bruke mer enn ett kakediagram for å skape vellykkede sammenligninger av selskapets ytelse gjennom årene. Du kan bruke inntekter, fortjeneste eller kontantstrømmer som indikatorer på selskapets suksess. Det endelige resultatet vil være en svært visuell lysbilde som gir et klart innblikk i selskapets lønnsomhet.

 

Pie diagrammer og World Map Slide

Dette lysbildet er en kombinasjon av flere kakediagrammer og verdens kart i bakgrunnen. Det er skreddersydd som sådan for å passe de selskapene som opererer internasjonalt og har kontantstrømmer fra mange land over hele verden. Ved å inkorporere kakediagrammer kan du vise hvilket marked som er mest lønnsomt for deg, og som kan forbedres ytterligere.

Kakediagrammer er laget for å representere numeriske data og relative størrelser

Skjærene av kaken er proporsjonal med brøkdelen av hele.

Donut-diagrammer representerer også relasjoner, men inneholder mer enn ett datasett

Hver ny del av ringen representerer en ny dataserie.

Kakediagrammer i kombinasjon med verdens kart er gode for internasjonale selskaper

Du kan vise hvilket internasjonalt marked som er mest lønnsomt og hvilken som kan forbedres.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish