<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Revenue Data Presentation Slide

Presentasjonsmall for inntektsdata

Antall lysbilder: 3

Inntektene er en av de viktigste beregningene langs salget og kontantstrømmen til firmaet ditt. Derfor er det av største betydning å presentere det på riktig måte foran aksjonærer, ledere og investorer. Denne malen er opprettet på organisasjon og effektivitet. Det gjør at du kan spare tid, men fremdeles levere den mest informative presentasjonen foran publikum.

Revenue Data PowerPoint Mal

Inntektsrapport Linjediagram Slide

Det er ingen bedre representasjon av inntektene enn med linjediagrammet. Som du vet, kobler linjediagrammet flere datapunkter med rette linjesegmenter. Hovedformålet med inntektslinjediagrammet er å måle eller sammenligne inntektsnumre over tid. Du kan sammenligne årets inntekter til fjorårets, eller til budsjettet, på månedlig basis. Du kan også måle verdien av inntektene mot EBIT. Dette er spesielt nyttig fordi du kan bestemme driftsutgiftene og se om inntektene kan dekke renter og skatt.

Inntektsrapport Vertikale linjediagrammer Slide

Den vertikale graflinjen kan enkelt tilpasses for å vise inntekt, inntekt og skattemessige verdier. Det er nyttig å sammenligne ulike datasett over tid. Tidsenhetene uttrykkes på x-aksen i år, måneder, dager og til og med minutter. En ulempe ved de vertikale linjediagrammer er at det ikke er nok plass til tekstmerking på x-aksen.

Inntektsrapport Cirkeloversikt for data-drevet inntektsslide

Bedrifter, hvis inntekter er drevet av data, har flere inntekter enn de som bare er basert på intuisjon og tidligere erfaringer. For å introdusere publikum til ideen bak inntekter, kan du bruke kakediagrammet. Du kan uttrykke inntektene dine som en del av de samlede kontantstrømmene. Du kan også bryte ned inntekter basert på forekomst i tide og vise hvor mye av måneds inntekter som bidrar til årlige inntekter.

Bruk Linjediagrammer til å måle og sammenligne inntektsnumre over tid

Du vil enkelt kunne presentere en rekke datapunkter i en annen tidsperiode.

Maledesign som gjør at du kan lage presentasjonen i løpet av få minutter

Enkel mal som kan utarbeides raskt og vil bidra til en effektiv presentasjon.

Lett å følge og passende for å gjøre gode inntrykk foran aksjonærer, ledere og investorer

En mal for å skape en slående presentasjon som vil fange publikumets oppmerksomhet.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish