<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research and development data slides

Forsknings- og utviklingsdatamaler

Antall lysbilder: 3

Forskning og utvikling representerer enhver innovativ handling foretatt av bedrifter når de utvikler nye produkter og tjenester eller når de forbedrer eksisterende. Det er en kompleks prosess gjennom hvilken prosjektet går, og det krever en ganske god organisasjon. Det er også veldig tidkrevende og dyrt. Derfor vil denne malen hjelpe deg med å lage en godt strukturert og gjennomslagskraftig presentasjon for å imponere investorene. Dette vil gjøre det mulig for deg å samle inn penger og fortsette med gjennomføringen av prosjektet

Gratis PowerPoint Maler for Research & Development Data Template

Fasene i Forsknings- og utviklingsprosessen Slide

Når du lager en presentasjon på Forsknings- og utviklingsaktiviteter, er det lurt å oversiktlig skisse alle trinnene i hvert trinn. Hver FoU-prosess har 5 stadier: prelaunch / utvikling, introduksjon, vekst, modenhet og nedgang. Disse forekommer gjennom et lengre tidsrom, og det er viktig å forutsi en omtrentlig tidsramme og salgsvolum på hvert trinn. Den beste representasjonen av slike data er gjennom linjediagrammet.

Forsknings- og utviklingsprosessdiagrambilde

Piediagrammer brukes til å vise hvordan individuelle komponenter bidrar til sluttresultatet. Det er svært rimelig å bruke dem hvis du vil vise hvordan du planlegger å distribuere det totale budsjettet på utviklingen av det nye produktet. For eksempel kan du vise hvor mye du trenger for produksjonen av produktet, emballasjen og frakten. Du kan også legge til markedsaktiviteter og lignende kostnader relatert til produktet.

Forsknings- og utviklingsprosess Stacked Area Chart Slide

Hvis du vil vise kumulativ serie data relatert til forsknings- og utviklingsprosessen, er stablede områdediagrammer det beste valget. De kan vise hvordan flere mengder kombinerer for å lage en helhet. Det kan være ganske nyttig hvis du vil presentere de samlede FoU-utgiftene i bransjen, og hvordan vil det påvirke operasjonen ytterligere.

En mal som hjelper deg med å skape en godt strukturert og effektfull presentasjon

Den kan brukes til de mest komplekse datamengder som kan være svært tidkrevende for å bli behandlet riktig.

Klart skisserte trinn gjennom hvert trinn i FoU-prosessen

Bidrar til en enkel planlegging av alle FoU-skritt og for å skape en gjennomsiktig presentasjon.

Dybdepresentasjon av planlagte utgifter til budsjettet

Med denne mal har du allerede en integrert tegning for å planlegge ulike prosesser og aktiviteter.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish