<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales report presentation slides

Salgsrapport Presentasjonsmal

Antall lysbilder: 3

Selve salget av et selskap viser hvor god forretningen er. Bedriftsmiljøet er svært konkurransedyktig, og derfor er forståelig salgsstatistikk av største betydning. Ved å bruke denne salgsrapportmalen kan du holde orden på bedriftens kontantstrømmer. Det vil hjelpe deg å gjøre hele prosessen mindre tidkrevende og mindre krevende. Fordi lysbildene enkelt kan redigeres, kan de raskt oppdateres og til og med brukes til presentasjoner utenfor salg.

Salgsrapporter Presentasjonsmal

Salgsrapport Vertikal Bar Chart Slide

Hvis du vil sammenligne forskjellige datasett angående bedriftens salg, er gruppens vertikale linjediagram det riktige valget. Dette diagrammet gir deg informasjon om hvert element som er inkludert i settet i stedet for bare ett. Det er ideelt hvis du vil presentere salgstall generert fra ulike produkter i løpet av hver måned i fjor. Stilen kan enkelt redigeres for å passe dine estetiske behov og datasett.

Salgsrapport Marketing Funnel Slide

Markedsføringstrakten er en viktig del av virksomheten. Det gjør det mulig å visualisere kjøperens reise etter hvert som de blir kjent med firmaet ditt. Den tradisjonelle markedstrakten krever at du hele tiden fyller toppen av trakten med så mange kunder som mulig. Bunnen har da bare et lite antall personer. De fem stadiene av markedsføringstragten er bevissthet, engasjement, oppdagelse, kjøp og oppbevaring.

Salgsrapport Salgsassistent Slide

For at salget skal lykkes, trenger du et høyt kvalifisert og pålitelig salgsselskap. De har ansvaret for å hjelpe kundene med å kjøpe valg og forbedre hele innkjøpsprosessen. De har også ansvaret for kassaregistrene ved å holde oversikt over pengene inni. Pass på å nevne din mest vellykkede salgsforening og lovprise dem for deres lojalitet. En glad ansatt vil holde kundene lykkelige.

Forståelig salgsstatistikk i et svært konkurransedyktig miljø

Med riktig bruk av malen kan du med hell holde oversikt over selskapets samlede kontantstrømmer.

Kreativ tilnærming til marketingtrakten og dens fem stadier

Publikum kan få et bedre bilde av kjøperens reise og bli mer involvert i selskapets samlede ytelse.

Rikelig med plass til å presentere dine mest verdifulle salgsforbindelser til publikum

Salgsmedlemmene er selskapets liv, så sørg for å prise dem ordentlig.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish