<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful Sales Reports Slides

Salgsrapporter Presentasjonsmaler

Antall lysbilder: 3

I dag er forretningsmiljøet svært konkurransedyktig. Derfor må du kanskje ha en skikkelig mal for å holde oversikt over bedriftens fortjeneste og salgsstatistikk. Å drive virksomheten din kan være ganske utfordrende og tidkrevende. Derfor trenger du en god organisasjon og har ikke råd til å bruke tid og energi på trivielle saker. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å registrere salgstall og utarbeide velstrukturerte salgsrapporter, inkludere selv de minste detaljene.

PowerPoint Presentasjonsmal for salg

Salgsrapport Creative Column Chart Slide

Dette er en svært kreativ mal som gjør det mulig for en ukonvensjonell presentasjon av salgstallene dine. Fra det første lysbildet kan du vise årlige salgstall gjennom det vertikale linjediagrammet. Det er imidlertid en advarsel: Dette strekdiagrammet er ikke ditt vanlige diagram, men det er snarere designet i form av reagensrør. Det vil holde publikum engasjert mens du gjør poenget på bedriftens salg.

Salgsrapport Clustered Column Slide

En typisk salgsrapport kan inkludere data på salgsvolumet, antall nye og nåværende kontrakter og eventuelle påløpte kostnader. For det formål er det veldig nyttig å bruke gruppens vertikale graf. Det er en effektiv måte å sammenligne ulike sett med data relatert til bedriftens ytelse. Du kan sammenligne dem kvartalsvis og enkelt redigere det for å passe til rammen.

Salgsrapport Gruppen Vertikal Strek Diagram Slide

Det er en annen interessant versjon av en gruppe vertikal graf. Du kan gruppere ulike komponenter i salgsrapporten og bruke dem til å vise en bestemt trend eller et mønster i dataene. Du kan ha flere gruppekombinasjoner, som hver vil vise forskjellige resultater. Det er ideelt hvis dataene blir målt og sammenlignet på årsbasis.

Effektiv mal som vil spore selskapets fortjeneste og salgsstatistikk

Denne malen passer for opptak av salgstall og skape velstrukturerte og detaljerte rapporter.

Vertikale strekkdiagrammer for å sammenligne flere variabler relatert til selskapets ytelse.

Dataene kan sammenlignes gjennom tid og kan redigeres for å passe bedriftens preferanser.

Profesjonell og forståelig presentasjon innenfor 3 lysbilder bare

Dataene kan enkelt komprimeres i få lysbilder, og det er fortsatt lett forståelig.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish