<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Pie Graph slides

Science Pie Graph PowerPoint Maler

Antall lysbilder: 3

En kakediagram er en type diagram hvor en sirkel er delt inn i sektorer, og hver av dem representerer en andel fra hele. Det er en god måte å organisere data for å se størrelsen på komponentene i forhold til helheten. De viser vanligvis prosentandeler eller relative data. Denne malen er utformet slik at den passer til behovene til vitenskapsprosjekter ved å forenkle de komplekse dataene.

Science Slides inkludert grafer, tidslinjer og mer

Stofffaktavitenskapsdiagramdiagramglass

En av bruken av kakediagrammet kan ses i narkotikaproduksjon og forbruk. Det kan vise relative salg av stoffet for ulike kvartaler i form av inntekter og mengder. Det kan også vise de forskjellige segmentene av pasienter som bruker det og eventuelle relaterte implikasjoner.

Prosjekt Mars Science Pie Graph Slide

En annen bruk av kakediagrammer kan være i vitenskapelige prosjekter relatert til solsystemene og planetene i den. Dette lysbildet er veldig kreativt, og det viser atmosfæresammensetningen av Mars. Selve planeten er valgt for å representere kakediagrammet, mens hver seksjon representerer de forskjellige gasser og andre elementer som omfatter Mars 'atmosfære.

Apotek Science Pie Graph Slide

Når du trenger å visualisere farmasøytiske data angående forsknings- og utviklingsprosessen, er kakediagrammet virkelig nyttig. Det vil gjøre det mulig for deg å enkelt tolke dataene og til og kommunisere en stor historie til publikum. Du kan vise ulike fakta knyttet til farmasøytiske aktiviteter og hvordan de påvirker bedriftens ytelse og kundene.

Kakediagrammet er et sirkelformet diagram som er delt i seksjoner hvor hver av dem viser en andel fra hele

Det er en god måte å organisere data for å se størrelsen på komponentene i forhold til helheten.

Kakediagrammer er nyttige for å presentere aktivitet relatert til narkotikaproduksjon og forbruk

Du kan vise relative salg i form av inntekter og mengder for ulike kvartaler.

Malen er virkelig kreativ og kan hjelpe deg med å levere gode vitenskapelige presentasjoner

Utfallet er en enkel og godt strukturert presentasjon som vil være tiltalende for alle publikum.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish