<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
stair diagram in four steps slide

Trappediagram PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Denne malen inkorporerer trappediagrammer som kan brukes av mange selskaper, som opererer i ulike bransjer. Trappediagrammet kan være laget av forskjellige former, og hovedformålet er å vise fremdrifts- eller sekvensielle trinn. Det er flott å presentere arbeidsflyter, prosjekter og prosesser. Det kan passe inn i mange organisasjoner, og det kan brukes av Human Resources, for å bestemme teamarbeid, ledelsesstrukturer, etc.

Gratis PowerPoint-maler for trappediagrampresentasjon

Prosjektutvikling Stegdiagram Slide

Dette er det perfekte lysbildet for å presentere et bestemt prosjekt. Du kan starte med å presentere hovedideen og motivasjonen bak starten av dette prosjektet. Du kan videre presentere hovedtrinnene som må oppfylles, samt vilkårene som må oppfylles før du fortsetter med prosjektets gjennomføring. Den endelige trappen er reservert for å presentere det endelige utfallet.

 

Trinn Stair Diagram Slide

Dette lysbildet er dedikert til de faktiske trinnene i prosjektet. Diagrammet er utformet for å vise faktiske trapper og hver trapp ligner ett trinn. Den laveste trappen er for første skritt, og når du kommer til den endelige trappen, har du kommet til prosjektets siste trinn. Det er god plass til å legge til forklaringer om hvert trinn, og du kan legge til så mange trapper som det er trinn.

 

Oppadgående piltrinneskjema Slide

Denne kan brukes til å vise bedriftens fremgang gjennom årene. Du kan bruke den til å vise hvordan tidligere prosjekter har påvirket suksessen til bedriften din, eller for å vise målene du vil oppnå i fremtiden. Du kan også enkelt redigere den og oppdatere den for å møte alle dine krav.

Denne malen kan redigeres for å passe til behovene til mange selskaper, uavhengig av hvilken bransje de opererer i

Hovedformålet med trappediagrammet er å vise visse fremdrifts- eller sekvensielle trinn.

Projektutviklingstrappediagrammet er flott for å presentere mange prosjekter innen selskapet

Du kan legge til så mange trinn som du vil for å kunne presentere prosjektets mål

Trappediagrammet er veldig adaptivt og det vil være forståelig for alle publikum

Malen kan oppdateres kontinuerlig for å møte alle dine krav.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish