<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
five column table with symbol slide

Tabeller PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Tabellene er et av de mest brukte verktøyene for å presentere ulike data. I enkle ord er et bord et rutenett av celler som er arrangert i rader og kolonner. De er kompatible med numeriske data, så vel som med tekstinformasjon. Tabeller kan lett redigeres for å passe til bedriftens behov, og du kan være trygg på at det endelige utfallet vil være av en sofistikert og profesjonell karakter.

Gratis tabeller PowerPoint-maler

Matrise Organisasjon Struktur Tabell Slide

Dette bordet er skreddersydd for å passe til moderne ledelse og forretnings profesjonelle. Bordet er utformet i et slikt format som lar deg raskt forstå det organisatoriske hierarkiet. Du kan også bedre forklare informasjonsflyten gjennom avdelingene, og du kan tydelig definere roller og ansvar for hver ansatt.

 

Abonnementstabell Slide

Med denne tabellen kan du sammenligne prisalternativer. Den er designet for å sammenligne ulike verdier og produkter som er inkludert i blandingen. Hver rad beskriver en produktfunksjon som er inkludert i blandingen, mens hver kolonne representerer et annet prisalternativ. Tabellen kan enkelt tilpasses og redigeres for å tilfredsstille alle brukerne.

 

Tabell med symboler Slide

Disse tabellene gir enda bedre visualisering. De fungerer som anstendig infographics, og du kan fylle ut de tomme mellomrom med piler, Harvey baller, kryss og ticks. De er best for å indikere trender, salg, utgifter, sammenligninger og etc. Du kan også enkelt lage rapporter om datamengder, eller du kan vise utgifter grundig tid.

 

Et bord er et enkelt rutenett av celler ordnet i rader og kolonner

Det er et veldig nyttig verktøy som det er kompatibelt med numeriske data så vel som med tekstinformasjon.

Matrisens organisasjonsstruktur tabell representerer vellykket organisasjonshierarkiet

Du kan bedre definere roller til hver ansatt og enkelt delegere oppgaver.

Symboltabeller er flotte infographics og gir en flott visualisering av data

De kan indikere trender, salg, datamengder eller utgifter.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish