<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six-set venn diagram

Venn Diagram PowerPoint Mal

Antall lysbilder: 9

Et Venn-diagram er et diagram som bruker to eller flere sirkler som overlapper for å vise logiske forhold. De brukes mest når de arbeider med sett og sannsynlighet fordi de etablerer ulike forhold mellom ulike grupper. Denne malen gjør at du kan designe morderpresentasjoner og imponere publikum med sin raffinement og enkelhet.

Gratis Venn Diagram PowerPoint Mal

2 -cirkel Venn Diagram Slide

2 -cirkel Venn-diagrammet er den enkleste versjonen av diagrammet. Det involverer bare sett og det kan være veldig nyttig hvis du vil foreta en vellykket markedsanalyse for din bedrift. Ved å bruke diagrammet, vil du kunne segmentere dine potensielle kunder og bestemme dine målkunder. Etterpå vil du kunne bruke riktig annonseringsteknikk for å tiltrekke seg dem.

 

3 -cirkel Venn Diagram Slide

Et annet nyttig alternativ til Venn-diagrammet er 3 -Circle Venn-diagrammet. Du kan bruke den til å undersøke kundenes generelle tilfredshet og levetiden til selskapet. Ved å sette kundens krav, produktkvalitet og produktpris som tre separate sirkler, bestemmer du kundetilfredsheten som er avgjørende for selskapets levetid.

 

Flersirkel Venn Diagram Slide

Venn-diagrammet kan ha mer enn tre sirkler, og det kan skreddersys for å passe ethvert datasett i enhver avdeling av selskapet. I tillegg til å håndtere markedsføring og kundetilfredshet, kan diagrammet også brukes til HR-formål. Du kan bruke den til å demonstrere hvilke ansatte som er mest engasjert og bestemme hvordan organisasjonen kan forbedres.

 

 

Et Venn-diagram brukes til å demonstrere logiske forhold

Du kan bruke mange datasett og grupper og lykkes med å håndtere den tilhørende sannsynligheten.

Venn er perfekt for å utvikle vellykket markedsanalyse

Du kan enkelt segmentere potensielle kunder og bestemme målgruppen din.

Venn-diagrammet kan ha flere sirkler som kan skreddersys for å passe til alle selskapets behov

Det kan også brukes i HR-rammen, og det kan hjelpe deg med å forbedre hele organisasjonen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish