<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Asia Map slide with text

Asia Map PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

Med teknologienes framgang har mange bedrifter begynt å operere internasjonalt. Derfor, hvis bedriften din er en multinasjonal, må du profesjonelt presentere sin suksess i alle land. Denne malen er designet for de selskapene som opererer i Asia. Det vil gjøre det mulig for deg å skape tankesynkelige presentasjoner som vil være svært forståelige for alle publikum.

Gratis PowerPoint-mal for Asia Map Presentation

Asien kart tårn diagram lysbilde

Hvis bedriften din opererer i flere land i Asia, er dette lysbildet bra for å vise bedriftens overordnede suksess i hvert av disse landene. Kakediagrammet er flott for å vise numeriske proporsjoner. Den er delt inn i skiver og hvert lysbilde representerer en del av helheten. Kakediagrammer er gode for å vise inntekter, salg og kontantstrømmer.

 

Asia Kart Transport og logistikk Slide

Dette lysbildet representerer vellykket transport- og logistikkstrategien som implementeres av selskapet. Du kan vise hvor produktene sendes fra og hvordan de blir sendt. Enestående levering er et must hvis du vil holde et godt forhold til kundene dine og gi det beste for dem.

 

Asia Kart Steps Slide

Dette lysbildet kan brukes til å presentere potensielle nye prosjekter og foreslå trinn på hvordan prosjektene skal gjennomføres. Det er god plass til å legge til så mange trinn som nødvendig, og lysbildet kan også enkelt redigeres dersom flere trinn må legges til.

 

Flott mal for multinasjonale selskaper

Malen kan skreddersys for å passe til alle selskaper som opererer i Asia.

Kakediagrammer er det beste valget for klar representasjon av selskapets nåværende suksess

Du vil klart kunne presentere inntekter, salg og kontantstrømmer i selskapet.

Malen vil gjøre deg i stand til å presentere fremtidige prosjekter og trinnene som trengs for å oppnå dem

Du vil lage killer presentasjoner som vil fange oppmerksomheten til alle publikum.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish