<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Australia maps powerpoint slides

Australia Maps PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Enten du er et Australia-basert selskap eller en utenlandsk som opererer i Australia, så er dette riktig mal for deg. Du kan vise bedriftens ytelse i ulike regioner og enkelt sammenligne det. Du kan også bestemme hva dine utfordringer er og hva du kan forbedre. Malen er svært visuell, og du kan være trygg på at din bedrift vil bli forlovet hele tiden.

Presentasjonsmaler med kart over Australia

Profesjonell Australia Map Slide

Dette er det første lysbildet på malen. Det viser kartet over Australia, delt av regioner. De mest kjente områdene er Queensland, New South Wales, Northern Territory, Sør-Australia og Vest-Australia. Du kan kortfattet skissere hver regions egenskaper og hvilken som gjør det beste. Lysbildet er veldig visuelt og det er nok plass til å beskrive hver av de viktigste aktivitetene.

Kreativ australia kartbilde

Dette lysbildet ligner på det forrige, og det er også flott å sammenligne forestillinger. Du kan med hell presentere nøkkelindikatorene som driver selskapets suksess, fordelt på regioner. Designet er virkelig kreativt og vil hjelpe til med å skape forståelig og engasjerende sluttpresentasjon.

Australia dominans lysbilde

Noen ganger må ytelsen ikke måles av regioner. Med dette siste lysbildet kan ytelsen bli målt ved punkter hvor det meste av fortjenesten kommer fra. Disse punktene kan enten være byer eller land. Det er nok plass også for en kort beskrivelse, og forestillingen kan presenteres med kakediagrammer. De kan representere prosentandel av de totale inntekter, fortjeneste eller kontantstrømmer.

Utmerket mal for bedrifter som opererer i Australia

Malen er svært visuell og kan være nyttig for å bestemme selskapets utfordringer og skape strategier for hvordan man kan forbedre dem.

Kreative kart for å presentere selskapets ytelse etter region

Kartbildene er flotte for å vise regionens egenskaper og selskapets suksess i hver av dem.

Australia Domination Slide er perfekt for presentert hvor størstedelen av profitt kommer fra

Du kan bruke kakediagrammer til å kort beskrive selskapets virksomhet og å representere hvor det meste av inntekter, fortjeneste eller kontantstrømmer kommer fra.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish