<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Europe map in percentage and description

Europe Map PowerPoint Mal

Antall lysbilder: 9

Det er ingen bedre mal for internasjonale selskaper som opererer på Europas territorium. Det vil gjøre det lettere for deg å representere bedriftens fremgang i alle land du har inntekt. Det er også flott å presentere selskapets statistikk foran ansatte og ledere for å skape et klart bilde av det.

Gratis PowerPoint-mal på Europakartet

Europe Map med Pie Charts Slide

Europe Map-malen vil gjøre det mulig for deg å følge bedriftens fremgang. Ved å knytte kappediagrammer til alle land, kan du presentere viktige indikatorer angående selskapets ytelse. Du kan vise hvor mye landet bidrar til de samlede inntekter, fortjeneste og kontantstrømmer.

 

Europe Map Levering og forsendelse Slide

Hvis virksomheten din også opererer i en internasjonal transaksjon av varer eller tjenester, kan du bruke dette lysbildet for å forklare detaljert transportprosess for varer. Du kan vise transportmiddelet og du kan angi start- og sluttpunkt. Ved å skape slike visualer får du et klarere perspektiv på hele prosessen, og du klarer det lettere.

 

Europe Map Company's HQ og Retail Stores Slide

Du kan bruke dette lysbildet til å vise plasseringen av selskapets hovedkvarter. Du kan også angi hvor den andre repen. Kontorer er plassert, og du kan representere hvordan strategisk posisjonert de er. Du kan også bruke dette lysbildet til å vise hvilken plassering du får mest mulig ut av overskuddet og hvor mye det bidrar til helheten generelt.

En moderne mal, som er egnet for internasjonale selskaper som opererer i Europa

Vil tillate deg å enkelt spore selskapets generelle fremgang og for å forbedre den ytterligere.

Du kan med hell vise fremdriften til firmaet ditt i hvert land i Europa

Du kan representere hvor mye et bestemt land bidrar til andelen av inntekter, fortjeneste og kontantstrømmer.

Du kan bruke den til å forklare transportprosessen av selskapets produkter

Du får et klarere perspektiv på hele prosessen, og du vil kunne klare det lettere.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish