<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
North America Map Slide with informative texts and data percentage

North American Map PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

Dette er en flott mal for bedrifter som opererer på territoriet i Nord-Amerika. Dette inkluderer USA, Canada og Mexico. Det muliggjør bedre sporing av selskapets oppgaver innen alle områder som Finans, Markedsføring, Salg og Supply Chain. Du kan skreddersy den slik at den passer til bedriftens utsikter, og du kan enkelt oppdatere den når du trenger det.

Gratis PowerPoint Template of North America Map

Nord-Amerika Kart Region Beskrivelse Slide

Hvis bedriften din opererer på territoriet i Nord-Amerika, er det sannsynlig at dets virksomhet er til stede i hvert land. Du kan bruke dette lysbildet til å beskrive i detalj hvor bedriften din opererer og i hvilket felt det gjør sitt beste. Lysbildet er svært visuelt, slik at du kan holde publikum helt engasjert.

 

Nord-Amerika Kart Profitable Location Slide

Du kan bruke dette lysbildet hvis du vil presentere en av dine mest lønnsomme steder eller nettsteder. Du kan gjøre det ved å dele viktige indikatorer og fakta for å vise hvorfor denne plasseringen bidrar mest til selskapets suksess. Den beste måten å indikere nøkkelfakta på er ved hjelp av kulepoeng ved å understreke deres betydning.

 

Nord-Amerika Kartsteder Rating Slide

Her kan du gi informasjon og nøkkelstatistikk for hvert av selskapets nettsteder. Du kan gjøre det ved å presentere sitt samlede bidrag til selskapets lønnsomhet. Ved å gjøre det, vil du kunne sammenligne dem og ta viktige beslutninger om hvordan du kan forbedre dem ytterligere.

Malen er skreddersydd for å passe behovene til selskapene som opererer i Nord-Amerika

Nord-amerikanske land som er inkludert i denne mal er USA, Canada og Mexico.

Du kan enkelt vise hvilket land din bedrift er mest innflytelsesrike

Dette er avgjørende for videre bedring av virksomheten.

Du kan bruke denne malen til å beskrive i detalj det mest lønnsomme nettstedet

Du kan gjøre det ved å bruke punktposter og understreke betydningen av nøkkeldisplayene på dette nettstedet.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish