<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Map of Europe presentation slide

Presentasjonskartkart: Europa

Antall lysbilder: 3

Denne malen kan brukes til enhver presentasjon relatert til Europa. Det kan brukes til å vise bestemt virksomhetens drift, ytelse og produksjons sentre. Det er flott for internasjonale og multinasjonale selskaper som har forskjellige inntektsstrømmer. Det er også flott for bedrifter som opererer i ulike nisjer med mange forskjellige kunder. Med kartkartene er denne malen svært visuell, og den er perfekt for interne og eksterne presentasjoner.

Powerpoint kartmal av europa

Polen Europe Map Slide

Dette lysbildet er skreddersydd for å vise forestillinger og operasjoner i Polen. Den kan enkelt redigeres, slik at du alltid kan holde den oppdatert for å dekke dine behov. Det kan også være skreddersydd for å passe alle land i Europa, avhengig av dine krav. Du kan bruke til å beskrive kunden din når det gjelder kjønn, alder og forskjellige preferanser.

Europa Kart Slide

Dette lysbildet kan brukes til Europa generelt. Det er flott hvis bedriftens virksomhet er til stede i nesten alle europeiske land. Det kan være nyttig å sammenligne ulike nøkkelaktiviteter og nøkkeltall om selskapet. Du kan vise hvilket land din bedrift utfører bedre og hva som kan forbedres videre.

Salgsprestasjon Europa Kart Slide

The last slide of this template can be used for successfully presenting the sales performance of the company in different countries. It is good for tracking the overall sales progress in order to deal with different challenges. You can use the horizontal bar charts in order to efficiently show any change and any relationship between the countries.

Flott mal for å presentere selskapets drift og ytelse i Europa

Den passer for internasjonale og multinasjonale selskaper som opererer i mange land.

Du kan vise ytelse i forskjellige land og forskjellige nisjer

Ved hjelp av reklameskjemaene følger du fremdrift og presenterer nøkkelindikatorer for hvert land separat.

Vellykket representasjon av salgsprestasjoner over hele Europa

Du kan bruke de horisontale linjediagrammer for å effektivt vise viktige forhold mellom landene.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish