<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Maps: North America

Presentasjonskartkart: Nord-Amerika

Antall lysbilder: 3

Et annet tillegg i kartsamlingen vår er Nord-Amerika-kartmalen. Formålet med denne mal er å presentere sentrale indikatorer om selskapets virksomhet i bestemte regioner. Det kan også brukes til å vise resultatene til den generelle bransjen der virksomheten opererer. Malen har en enkel design og med infographics vil den fange alles oppmerksomhet.

Kart over Amerika for bruk i Presentasjon

Nord-Amerika Kart Nisjemarked Slide

Dette lysbildet er flott for å analysere eksisterende markeder før de kommer inn i dem. Hvis din bedrift planlegger å lansere et nytt produkt eller en tjeneste, bør du utføre en ordentlig due diligence. Det er av største betydning å bli kjent med eksisterende kunder for å se hvordan produktet passer til deres livsstil. Du kan også sammenligne kundene etter region.

Nord-Amerika Kart Region Sammenligning Slide

Du kan bruke lysbildet til å sammenligne ulike data mellom regioner. Du kan sammenligne inntekter, fortjeneste, salg og til og med driftskostnader. Du kan også sammenligne kunder med hensyn til alder, kjønn og etc. Det er nok plass til å gi en kort beskrivelse av dataene du valgte å utdype.

Kreative Nord-Amerika Kart Regioner Slide

Du kan skreddersy dette lysbildet slik at det passer dine behov. Det kan vise mange forskjellige beregninger som er relevante for vellykket beslutningstaking. Også lysbildet er svært visuelt og det kan lett forstås av ledere, investorer og ansatte.

En forståelig mal designet for å være tiltalende for alle publikum

Malen har en enkel design og har mye infographics som vil fange alles oppmerksomhet.

Malen har en enkel design og har mye infographics som vil fange alles oppmerksomhet.

Du kan sammenligne inntekter, fortjeneste, salg og driftskostnader.

Du kan også bruke malen til å sammenligne dataene mellom regionene

Det er mange data som kan sammenlignes mellom regioner for å håndtere visse utfordringer som kan oppstå.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish